Címlapsztori Sztárok

Csak a Meglepetésben – Házasságáról vall Vitray Tamás: „Egy éve bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök”

Örök igazság, hogy a sors a legjobb rendező. A 92 éves Vitray Tamás februárban váratlanul megnősült. A pár közös élete a kiváló példa arra, hogy merjünk bátrak lenni, és ne szégyelljük vállalni az érzelmeinket.

A szerelem nem korhoz kötött! Van benne valami megkapó, ahogyan Éva és Tamás szeretik egymást. „Rossz volt egyedül! Most viszont boldog és szerelmes asszony vagyok” – mondja Ivens Éva, aki nem sokkal második gyereke születése után megözvegyült, és hosszú évekig egyedül nevelte őket. Vitray Tamás hatvannál is több éves pályafutása alatt legalább ugyanannyi címlapon szerepelt a sajtóban, de csinos feleségével ez az első közös fotózása. Éva ragyog. Az egykori operaénekesnőnek nagyszerű alakja van, hiába nem gyakorolja már hivatását, látszik, hogy színpadhoz szokott ember.

Csak barátnő nem akart lenni

A házaspár pontosan tudta, hogy kapnak majd hideget-meleget, de remélték, hogy a többség értette, hogy szívükre hallgattak és nem a kajánkodókra.

„Mikor Tamás bevallotta, hogy belém szeretett, mi tagadás, egy kis sokkot kaptam, de azt tudtam, hogy barátnő vagy élettárs nem akarok lenni. Fontos volt nekem, hogy Tamás vállalja a kapcsolatunkat, és szerencsére ő is így gondolta. Szűk családi és baráti körben keltünk egybe egy kis faluban, ahol a férjem barátja volt az esemény anyakönyvvezetője. Mit mondhatnék még: nekem a harmadik, neki a negyedik házassága.”

Öt hónappal ezelőtt kötöttek házasságot

Könnyű Tamással élni

A sorsszerűségben Vitray Tamás is hisz. „Egy éve bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök. Biztos voltam benne, hogy a harmadik válásom után nekem egyedül a legjobb” – mondja Vitray.

A házasság azonban megköttetett. „Én erre azt mondtam, hogy Tamás garantáljon nekem 3650 együtt megért napot!” – árulja el Éva. Ez tíz évet jelent! Elnézve őket, egyáltalán nem valószínűtlen feltétel ez. A 92 éves műsorvezető a korát meghazudtolóan friss, szellemileg és fizikálisan is remek formában van. A korai reggeleket futó- és tornapadon tölti.

„Könnyű Tamással együtt élni. Ha valamit másként szeretne, mint ahogy én gondolom, van rá szókészlete, hogy kedvesen megmondja. A humor is jellemző a kapcsolatunkra. Életemben nem nevettem annyit, mint amióta együtt vagyunk. Szerintem, Tamás színésznek is jó lett volna. Ezt azért kikéri magának: jó volt nekem televíziósként is, mondja ilyenkor.” Mint megtudom, Éva gyerekei is kedvelik a férjét.

„Azóta kétszer annyit jönnek, mint addig, és a nagyfiam így búcsúzik: Viszlát, ősök!” – osztja meg velünk boldogan Évi. Vitray pedig megerősíti, hogy a sorsunk elől nem menekülhetünk.

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Bognár Bogi, Fortepan/Rádió és Televízió Újság, Korponai Tamás

Smink és haj: Szabó Lilla • Stylist: Bendes Bianka • Ruha: Claire’s, Van Graaf