Címlapsztori Sztár

Nem szeretne férjével közös gyermeket Fresh Andi: „Nagyon jól érezzük magunkat együtt”

Andi gyermekkori szerelméhez ment feleségül, akinek már van két nagy gyermeke. A 42 éves énekesnő nem vágyik saját babára.

Az énekesnő hat éve lakik vidéken. Férje, Galló János révén került Szlovákiába.

„Nagyon szeretem, hogy a házunk mellett már az erdő van. Úgy hívom, hogy ez itt a nyugalom szigete. Mindenki azt hiszi, hogy a világ végén lakom, pedig 50 perc alatt felérek Budapestre.” Andi azt mondja, minden életszakasza másért volt izgalmas.

„17 éves korom óta vagyok színpadon. Amikor a Fresh csúcson volt, rengeteget buliztunk, még a fellépések után is elmentünk Vikivel szórakozni. Nagy társasági életet éltünk. Jó volt, szép volt, de ma már másfajta életvitelre vágyom. A férjemmel most is nagy baráti körünk van, de már inkább kempingimádókból áll a csapat. A lakóautónkkal megyünk belföldi és külföldi túrákra. A szüleim is vettek maguknak egyet, gyakran csatlakoznak hozzánk. Apukám nyugdíjas, anyukám pedig dadaként dolgozik Ausztriában, de olyan jó a munkabeosztása, hogy akár egy hétre is el tudnak jönni velünk.”

Csak egy kis szájfényt használ

A párnak nincs saját gyereke, de a férjnek van kettő az előző házasságából.

„Jani 23 éves lánya Spanyolországban él. Már fia is 28 éves, nem kisgyerekekről van tehát szó. Örülünk, amikor összejön a nagycsalád, de a találkozások viszonylag ritkák. Közös gyerekben nem gondolkodunk, mert mi ketten nagyon jól érezzük magunkat együtt. Janival tartalmas életet élünk.”

A 42  éves Fresh Andi egy gyerekkori barátjához ment feleségül három évvel ezelőtt. Az eljegyzésük azonban öt éve volt Horvátországban.

„Van egy kedvenc padunk Biográdban, ahol 2019-ben megkérte Jani a kezemet. Egyszer csak letérdelt elém, és elővett a zsebéből egy jegygyűrűt. Nagyon váratlanul ért, szinte sokkot kaptam. Igyekszünk minden évben visszamenni ahhoz a padhoz, ahol a lánykérés történt. Nem tagadom, a kor előrehaladtával egyre szentimentálisabb vagyok, fontosnak tartom az élet apró örömeit, az emlékeket.

Fotó: privát

Címkék: