Címlapsztori Sztár

Meseszép otthont varázsolt a családjának Caramel: exkluzív fotók csak a Meglepetésben

A Megasztár alaposan felforgatta annak idején Molnár Ferenc Caramel életét. Volt fizikai munkás, segédmunkás, üveggyári alkalmazott. Ma kétgyermekes családapa egy csodálatos otthonban, amit maga teremtett elő a családjának.

Az elmúlt egy év nem a pihenésről szólt Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi számára, de nem bánják: beköltöztek álmaik otthonába, Szofit új kihívások várják az iskolában, Miron elkezdte a bölcsődét, a zenész pedig húsz év után visszatért a Megasztárba, ezúttal zsűritagként. A dolgos időszak és az új élmények még jobban összekovácsolták a házaspárt, kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

Mindent a saját ízlésük szerint alakítottak ki

„Az új otthonunkba év elején költöztünk be, de még mindig akad tennivaló. Nagy váltás volt kijönni az agglomerációba, de nagyon jól érezzük magunkat, és a gyerekeknek is jót tesz, hogy kertes házban cseperednek fel. Mivel mindketten vidéken nőttünk fel, könnyedén átvettük a hangulatot. Szofinak volt a legnagyobb újdonság, hiszen Budapesten született, ám könnyedén belerázódott. Iskolát nem kellett váltania, ez fontos szempont volt a költözésnél” – mesélik.

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Bognár Bogi, Privát Stylist: Kerényi Virág