Címlapsztori Sztár

Tiniként szeret Krausz Gábor: „Megígértem Annának, hogy dolgozni fogok magamon”

Egy éve szerettek egymásba, a kapcsolatuk kibontakozását az egész ország követhette. Az együtt töltött idő alatt olyan élményeket éltek át, hogy már nincs helye meglepetéseknek, ismerik a másik minden rezdülését.

Az Ázsia Expresszben is bebizonyosodott, hogy tűzön-vízen kiállnak egymásért. „Rövid idő alatt rengeteg időt töltöttünk együtt, így már minden jellemvonásunk felszínre került. Egymásnak élünk, nem az számít, hogy mások mit látnak belőlünk. A kapcsolatunk intenzív, úgy indultunk el Ázsiá­ba, hogy jól ismerjük a másik személyiségét, így nem értek minket váratlan dolgok” – mondja Gábor.

Jó hatással vannak egymásra

A sztárséfnél többször előfordult, hogy betelt az a bizonyos pohár, de Anna remekül kezelte. „Türelmetlen típus vagyok, de versenyhelyzetben automatikusan kialakulnak a szerepek – fejti ki Anna. – A másik ösztönösen kompenzál, nyugtatja a társát, így amikor Gábor feszült volt, nyugalomra és türelemre intettem. Jól hatunk egymásra, ez már korábban is megmutatkozott. Volt, amikor nekem kellett kézbe vennem a dolgokat, míg máskor Gábornak. A hisztikkel együtt élveztük a forgatást, utólag mindent megbeszéltünk, és jót nevettünk rajta.”

Olyanok, mint a tinik. Fülig szerelmesek

„Visszanézve a viselkedésemet, látom, hogy türelmesebbnek és kitartóbbnak kellett volna lennem – folytatja Gábor. – Megígértem Annának, hogy dolgozom majd ezen. Ha visszamehetnék az időben, sok mindent másképp csinálnék, ugyanakkor a hisztik ellenére mindig felálltunk, és mentünk tovább. Büszke vagyok rá, hogy végig egyenesek maradtunk. Nem mondtunk mást egyetlen játékostárs szemébe sem, mint amit tényleg gondoltunk, és őszinték voltunk, még akkor is, ha ez néha fájt. Nem hazudtoltam meg önmagam, ilyen vagyok: nyers, sokszor talán paraszt is tudok lenni, de mindig egyenes” – teszi hozzá a séf.

A nyári szünetet Hannarózával töltötték

A TV2-n látható műsor csak tovább erősítette a kapcsolatukat. „Rengeteget tanultunk belőle, különösen azt, ahogyan az ottani emberek bántak egymással. A Fülöp-szigeteken nem a tárgyak a fontosak, hanem az emberi kapcsolatok és a szeretet. Mi is eldöntöttük, hogy az élménygyűjtésre helyezzük a hangsúlyt, mert sokkal többet érnek az együtt töltött pillanatok, mint az anyagiak. Nyáron is sokat utaztunk, olyanok voltunk, mint a szerelmes tinik. Az első közös nyaralásunkra Szicíliába mentünk, Törökországba pedig már Hannival. Az egész szünetet együtt töltöttük. Apaként fontos számomra, hogy élményeket adjak Hanninak, még ha nem is emlékszik majd mindenre. Remélem, az érzés megmarad benne, hogy mennyi közös kalandunk volt. Számomra is felejthetetlen élmény volt, hogy az első repülőútját együtt élhettük át” – meséli Gábor.

„Hatalmas apa-lánya szerelem van köztük, csodálatos látni, ahogy Gábor elolvad Hannitól” – szól közbe mosolyogva Anna, aki táncolni tanítja az ötéves Hannarózát. „Reggelente mindig verseny van, hogy ki kapja az első puszit. Annyira összhangban vagyunk, hogy már szinte giccses – teszi hozzá Gábor. – Már a Dancing… alatt is a lányom volt a legnagyobb rajongónk, Annával is nagyon szeretik egymást. Szerencsére kiegyensúlyozott gyerek, rám pedig jó hatással van: sokkal türelmesebb vagyok, amikor velem van. Hozzám hasonlóan ő is aktív, imád minden sportot. A gasztronómia egyelőre nem foglalkoztatja, de türelemmel, trükkökkel elértem, hogy már a salátát is hajlandó megenni” – árulja el nevetve Gábor.

Apa és lánya. Az első közös nyaralásukon

Ebben a korban már komolyan terveznek

A táncművész három gyermekre vágyik, Gábor pedig szeretne mindent megtenni, hogy boldoggá tegye szerelmét. „Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában – meséli Anna. – Idén nem szerepelek a Dancing…-ben, helyette új életszakaszba lépek, amit izgalmasnak találok. Sokaknál hamarabb jön el ez az időszak, de én élsportoló voltam, majd folyamatosan dolgoztam, és a táncos tévéműsor is hosszú ideig része volt az életemnek. Mostanra jutottam el odáig, hogy hétköznapi életet élhetek, amit próbálok kiélvezni. Vezetem a tánciskolámat, de közben van időm találkozni a szeretteimmel” – meséli Anna.

Gábor a hamarosan induló Séfek séfe főzőműsor legújabb évadában is látható lesz. Sokat dolgozik, egy osztrák és két magyarországi szálloda éttermét vezeti. „Mindkettőnknek megvan a saját szakmája, amit szeretünk, és nem feltétlenül a televíziós szereplésekből élünk. Annával természetesen gondolkodunk a jövőn, és gyakran beszélgetünk róla. Ilyen korban az ember már komolyan kalkulál, és nem azért megy bele egy kapcsolatba, mert nincs jobb. Kiegyensúlyozott felnőttként tervezzük a közös életünket – teszi hozzá sokatmondóan Krausz Gábor.

Fotó: Trenka Attila, Tv2, privát