Ezotéria Sztárok

Rendszeresen látogatják szellemek Adam Sandlert – a gondolataival űzi el őket

A gondtalan gazdagságban élő sztároknak sem csupa ragyogás az életük, nekik is meg kell küzdeniük a múlt és a jelen démonjaival. Az asztrológia és a pozitív gondolkodás a segítségükre lehet.

A laza, vidám Adam Sandlerről valószínűleg senki sem gondolná, hogy fontos döntései előtt asztrológushoz fordul. Amikor úgy érzi, hogy élete sorsfordulóhoz érkezett, mindig kikéri a csillagok tanácsát. De nemcsak bennük hisz, hanem a szellemvilágban is. Ha a szobájában ropogni kezdenek a bútorok, különösen este, sötétedés után, félelem járja át minden porcikáját. Ilyenkor biztosra veszi, hogy szellem tartózkodik a környezetében.

Ha szabadulni akar tőle, nyugalmat erőltet magára. Egyébként pedig hisz a gondolatok teremtő erejében. A nagysikerű Kellékfeleség című film előtt kifejezetten ezt gyakorolta. És minden úgy sikerült, ahogyan lelki szemeivel elképzelte. Ezen felbuzdulva minden filmje forgatása előtt részletesen leírja magának, mit és hogyan szeretne, majd ezt alakítja át színészi játékká. Azt állítja, sok minden más mellett ez a sikereinek egyik titka.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete