Ezotéria Sztárok

Szűcs Judith lánya látja az emberek auráját és ez alapján meglepő dolgokat készít

Az énekesnő rendkívül különleges kapcsolatot ápol a lányával.

„Nem tűntem el, csak nem akarok mindenáron szerepelni! Sok helyre hívnak, különböző celebtévéműsorokba is, de megválogatom, hogy mire mondok igent. Ha eddig nem csináltam magamból bohócot, ezután sem fogok!mondja Szűcs Judith, aki élvezi, hogy mostanában több ideje jut a szeretteire és saját magára.

Lánya gyógyító ékszereivel alszik

„A lányom, Timi, a párom és a testvéreim elhalmoznak szeretettel. Például a vőlegényem egy csodálatos sziklakerttel lepett meg, amiben még partyfények is vannak. Kifejezetten nekem csinálta, hogy jókedvem legyen. Szinte nincs hangulatom elmenni itthonról, annyira szép a környezetem. Csak kilépek a teraszajtón, és olyan, mintha egy mesevilágba csöppennék. Szeretek a kertben ücsörögni, olvasni, pihenni. A párommal 13 éve vagyunk együtt, és szerintem mi már örökre összetartozunk. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb találkoztunk, mert nála figyelmesebb férfit el sem tudok képzelni. És nem horkol, ami számomra nagyon fontos!”– teszi hozzá nevetve Judith. Az énekesnő egy szem lányával, Tímeá­val is sok időt tölt.

„Nagyon jó ­energiájú lány, lelkileg is feltölt a jelenléte. Spiri­tuális beállítottságú. Timi látja az ember aurájának színét és az alapján készíti el a személyre szóló ékszereket. Nekem is csinált nyakláncot és karkötőt. Nappal hordom, este pedig egy szép tasakban a párnám alá teszem. Érzem az ásványi kövek jótékony, gyógyító és energetizáló hatását.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete