Ezotéria

Minden hónapra egy varázslat: Pénzmágiák a kánikuláig, hogy a nyári nyaralásra már teljen

Nyáron több a kiadásunk. Tábor a gyerekeknek, egy-egy új ruha, nyaralás, kirándulás. Nem csoda, ha úgy érezzük, kiürül a pénztárcánk. Ám, ha addig minden hónapban elvégzünk egy pénzmágiát, jobban vesszük majd az akadályt.

Március: Aranyló nárcisz

Ugye már mindannyian nagyon várjuk a tavaszt? Márciusban egyre több otthonban megjelennek a nárciszok, melyek sárga szirmai a pénzérméket és az energiával feltöltő napfényt jelképezik. Ha otthonunk gazdagságsarkában van egy csokor nárcisz, vagy cserépbe teszünk gyökeres virágot, sokat tehetünk anyagi helyzetünk fellendüléséért. Otthonunk gazdagságsarka a bejárattal szemközti, bal oldali rész. Fontos, hogy itt rend legyen, és a nárcisz elvirágzása után is mindig legyen zöld, erőtől duzzadó növény és néhány pénzérme.

Április: Kövek és angyal

Áprilisban az ásványok és az angyalok segítségével varázsolunk anyagi jólétet. Az ásványok közül bármelyiket választhatjuk, amely zöld színű, mivel a zöld a gazdagságot szimbolizálja. Néhány közülük: zöld kvarc, moldavit, smaragd, zöld turmalin. A lényeg: a kő ne legyen túl nagy, hogy elférjen a pénztárcánkban. Miután a követ megtisztítottuk folyó víz alatt egy teliholdas estén, egy éjszakára tegyük az ablakba, hogy a holdfény érje. Másnap reggel fogjuk a markunkba a követ, és kérjük Gábriel arkangyalt – aki a kreativitásban és a félelmek elengedésében segít –, küldjön nekünk sugallatokat, hogy anyagi helyzetünk erősebb legyen, és bátorítson, hogy ne féljünk a jövőtől. A követ hordjuk a pénztárcánkban, és háromhavonta ismételjük meg a varázslatot.

Május: A bazsarózsa erejével

A bazsarózsát mindig is úgy ismerték, mint gazdagságvarázsló növényt. A késő tavasz pedig a bazsarózsa ideje, így segítségül hívhatjuk erejét. Elég egy csokornyi a lakásban olyan helyen, ahol gyakran látjuk – például konyha, ebédlő vagy nappali –, és nemcsak anyagi biztonságunkat tudjuk megalapozni, de erősítjük vele a család férfi (kenyérkereső) tagjait is, ráadásul az egész háznak szerencsét hoz. Éppen ezért, ha tehetjük, ültessünk belőle a ház bejáratához is.

Június: Elengedjük a pénzzel kapcsolatos szorongást

Sajnos előfordul, hogy nem tudjuk félretenni a pénzzel kapcsolatos szorongásainkat, még akkor sem, ha úgy érezzük, mindent megtettünk a vágyott sikerért. Ebben az esetben adjuk át az Univerzumnak az aggodalmunkat, hogy a helyére béke és nyugalom költözhessen. Teremtsünk magunk körül csendességet, majd gyújtsunk egy fehér gyertyát. Őszintén, mintha csak egy jó barátunknak írnánk levelet, fogalmazzuk meg, mitől tartunk, kérjünk békét a lelkünknek, és az esetleges anyagi problémáink megoldását. Ezek után menjünk ki egy közeli folyóhoz vagy tóhoz fogyó holdnál, és dobjuk a vízbe a papírlapot, hogy az Univerzum orvosolhassa gondunkat.

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete