Ezotéria

A Vízöntő szorgoskodjon, az Ikreknek fontos döntést kell meghoznia: horoszkóp március 26. – április 2.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Lesz mit végiggondolnia a napokban, bár ezt nem szívesen teszi. Inkább magára vállal olyan pluszfeladatokat, amelyeket az ünnep során akár otthon is megoldhat, és legfőképpen, amelyek elterelik a figyelmét a magánéleti problémáiról. Tudja jól, hogy ez nem megoldás, a szembenézés előbb-utóbb elkerülhetetlen. Figyeljen oda a táplálkozására, még akkor is, ha a lelki gondok és az ünnepi finomságok miatt nincs könnyű helyzetben. Álljon ellen a csábításnak!

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Ennél jobban már ön sem tudja szétaprózni a figyelmét és az energiáját. Ne is tegye, inkább összpontosítson a saját igényeire! A legfontosabb teendője a pihenőnapok során, hogy kitalálja, hogyan lesz képes visszaállítani a magán- és a szakmai élete közötti egyensúlyt anélkül, hogy közben feladná az ambícióit. Nem véletlen, hogy mostanában jobban élvezte a csapatmunkát a szokásosnál, hiszen éppen ez lesz a biztos megoldás a problémájára.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Akár készen áll rá, akár nem, a karrierje nagy lendületet kap még húsvét előtt. Minden diplomáciai képességére szüksége lesz, hogy haladékot szerezzen a fontos döntések meghozatalához. A hosszú hétvége éppen ideális lesz erre. Párja és családtagjai hasznos tanácsokkal szolgálnak, de ne feledje, hogy a végső döntés az öné. Gondolkodás nélkül ne szórja a pénzt, de ne is vonjon meg magától mindent, ha ez egyébként nem jelent komoly veszteséget.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Lépjen ki a komfortzónájából, és ne mondjon kapásból nemet az összes tevékenységre, amely eltér a megszokottól. Szerezzen új élményeket, tágítsa a látókörét, így még a közérzete is jelentősen javulhat. Párkapcsolatában a legnagyobb gondot az okozza, hogy nem jött még rá, mitől van hiányérzete. A válasz és a megoldás is az orra előtt van, csak nem biztos, hogy szeretné meglátni. Nem háríthat minden felelősséget a partnerére.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Tökéletesen ráérez, mikor kell megtennie azt a minimális gesztust, amely önnek nem kerül nagy erőfeszítésébe, a sérelmeket azonban semmissé teszi. Ezúttal is megmenekül egy alapos fejmosástól, holott lehet, hogy megérdemelte volna. Ha úgy érzi, egyes munkafolyamatokban siettetik, bár nincs késésben, fogjon gyanút! Valószínűleg abban bíznak, hogy a kapkodás miatt nem vesz észre bizonyos hibákat vagy éppen hazugságokat.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Maximálisan ráhangolódik a legbensőségesebb kapcsolataira – nem csak a szerelemre, a barátságra is. Ösztönösen ráérez arra, mit várnak öntől, és képes lesz a saját érdekei elé helyezni másokéit. Partnerével is teljes lesz a harmónia, ami természetesen az ön boldogságának is a záloga. Emberismerete a segítségére lesz, hiszen rájön, hogy nem várhatja el ugyanazt mindenkitől. Mérje fel a kollégái készségeit, adottságait!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, de ne kergesse a tökéletesség illúzióját, mert az úgyis elérhetetlen. Önmaga legjobb formáját igyekezzen elérni és megtartani. Már az ide vezető út, az apró sikerélmények is akkora energiát, lendületet és önbizalmat adnak, hogy az az egész életére jótékony hatással lesz. Kezdjen neki már ma! Ne ragaszkodjon minden elemükben azokhoz az elképzelésekhez, amelyek jól láthatóan nem működnek!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
A tavasz nagyobb hatást gyakorol önre, mint az összes többi csillagjegyre együttvéve. Ha még csak keresi a társát, vegye nyakába a várost, utazzon, élvezze a jobbnál jobb programokat, és legfőképpen ismerkedjen. Abba a hibába viszont ne essen bele, hogy leragad az első érdeklődőnél, hacsak nem dobogtatja meg azonnal a szívét az illető. A munkájában mindenképpen maradjon hű az elveihez és az értékrendjéhez, ne engedje, hogy megingassák!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Nehezen válik meg a szívéhez egykor közeli, ám már nem használt, illetve teljesen felesleges holmiktól. Szánja rá magát a tavaszi nagytakarítás előfutáraként egy kiadós selejtezésre, és ne csak egyik helyről pakolja a másik szekrény aljára a gyűjteményét! Olyan ez, mint letépni egy sebtapaszt: legyen gyors és hatékony! Ha belefáradt már partnere állandó sirámaiba, beszéljen őszintén, de úgy, hogy közben őt se bántsa meg!

BAK
XII. 22.–I. 20.
Jó stratéga, ami általában sokat segít, hogy ügyesen manőverezzen a lehetőségek között és megfelelően kommunikáljon. A szakmai életén kívül azonban nem árt, ha képes egy kicsit elengedni magát, és nem túlgondolni a legegyszerűbb helyzetet is. Legyen spontánabb, csak így lesz képes lazítani. A munkahelyén viszont legyen résen, mert valaki az ön jóhiszeműségét kihasználva akarja elhárítani a felelősséget.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Most nem a kreativitása lendíti előre a mindennapi munkájában: a szorgalma és praktikus gondolkodása hatékony rendszerek kialakítását eredményezi. Lehet, hogy nem ezek azok a lépések, amelyek lenyűgözik a feletteseit, ám hosszú távon eredményesebbé, és így sikeresebbé válik általuk. Az egyedülállóknál éppen fordul a kocka, megérinti őket a tavasz szele. Ne lepődjön meg, ha egy régi ismerős vált ki önből romantikus érzéseket.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Koncentráljon arra, amire igazán vágyik, és egy picit hagyja figyelmen kívül mások akaratát. Szerezzen örömet saját magának, és az sem baj, ha ezúttal ön várja el a környezetében élőktől az alkalmazkodást. Folyamatosan visszakanyarodnak a gondolatai egy korábbi ötletéhez, és ez nem véletlen. Jegyezzen fel minden apró kis foszlányt, mert így az eddig hiányzó láncszem is előkerül, és összeáll a teljes kép.

Szöveg: Harrach Judit

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete