Ezotéria

Mikor születtél, megmondom, milyen ember vagy! A napok befolyásolják az életünket – 2. rész

Sok mindent elárul a személyiségünkről az, hogy a hónap melyik napján születtünk. Kétrészes sorozatunkban mindenről lehull a lepel! 2. rész

16-án született: A szeretetre vágyó
Mindennél fontosabb számára, hogy szeressék, és hogy szerethessen. Rengeteg kreatív energia van benne, érdeklik a művészetek. Fontosak számára az anyagiak, szereti, ha szép környezetben élhet. A divatban is kiéli kreativitását, nem áll be soha a szürke tömegbe.

17-én született: A gondoskodó
Született anya, apa, lételeme, hogy másokról gondoskodjon. Kreativitását gyakran a konyhában éli ki, remekműveket készít. A világ minden teremtményére – az állatokra és a növényekre – is figyel. Érzékeny lelkű, könnyen megsértődik.

18-án született: A kölyök
Olyan, mint egy kölyökkutya, nem lehet nem szeretni. Mindent el tud érni, bárkit levesz
a lábáról. Felelősséget nehezen vállal, későn állapodik meg. Imád mulatni, vicceket mesélni, ő a társaság középpontja. Ő lesz a mindig jókedvű nagynéni, nagybácsi, a nagymama vagy nagypapa, akivel mindent meg lehet beszélni.

19-án született: A csípős
Fantasztikusan látja a lényeget, mindig a dolgok mögé néz. Csípős humorát sokan szeretik, de szerezhet ellenségeket is. Tiszta gondolkodású, könnyen tanul, jó munkatárs. Komoly, de a számára kedves emberek előtt megnyílik. Barátként mindig számíthatunk rá.

20-án született: A nyíltszívű
A munkájában precíz, pontos, a magánéletében nyíltszívű, kalandos természetű. Fiatalon könnyen esik szerelembe, de hamar meglátja választottja hibáit is. Jó eszű, szinte bármilyen területen megállja a helyét. Későn kötelezi el magát, nőként is gyakran ő viseli a nadrágot.

21-én született: A háttérbe húzódó
Ő a jó barát, akire mindig lehet számítani, és aki soha nem tolakodik az előtérbe. Általában nem lesz vezető, inkább csapatban szeret dolgozni. A nagyobb döntésektől visszaretten, jobban szereti
a megszokott dolgokat, mint a hirtelen váltásokat.

22-én született: Aki tudja, mit akar
Már gyerekként tudja, mit akar, szülei nehezen tudják eltéríteni az elgondolásaitól. A barátok között vezető, ő az, akivel minden elsőként történik meg. Az iskolában élta-nuló, a munkahelyen a legjobbak között van, kíváncsiak a véleményére. Sok irigyet szerezhet, mivel probléma nélkül halad az útján. Inkább az eszére hallgat, mint a szívére.

23-án született: A zárkózott
Nehezen mutatja ki az érzéseit. Nagyon intenzív belső életet él, mindent megrág, kielemez. Sokan nem értik adott helyzetben a reakcióit, de valójában csak hosszas gondolkodás után, ám hirtelen dönt. Gyerekként nem hagyja magát szeretgetni, és felnőttként is csak keveseket enged magához közel.

24-én született: A szabad
Nem bírja a kötöttségeket, fontos, hogy kiélje szabadságát. Nem feltétlenül állandó utazással vagy munkahelye váltogatásával; sokszor elég, ha megnéz egy természetfilmet, vagy egy jó könyvvel elvonulhat a világtól. Nyílt, jókedvű, ám naiv. Kell, hogy a háttérben legyen számára egy támogató partner.

25-én született: A csendes
Ritkán szól, de akkor jó humorról és éles elméről tesz tanúbizonyságot. Hajlamos a problémáit magába zárni, de ezzel veszélyezteti az egészségét. Ha kitűz egy célt, fáradságot nem ismerve halad felé. Gyakran a béke kedvéért inkább kiengedi kezéből a gyeplőt, és másokra bízza a döntést.

26-án született: A kívülálló
Kevés barátja van, kisugárzásában van valami, ami az emberek többségét távol tartja tőle. Jegesnek tűnhet, és valóban megtartja magának a titkait. Ugyanakkor fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla, nagyon odafigyel a megjelenésére.

27-én született: A lelkes
Ha valami megérinti, teljes lendülettel veti bele magát. Lelkesedése másokat is magával ragad. Rendkívül kreatív, a legnehezebb helyzetekben is csodákat alkot. Fontosak számára a gyermekei, de hagyja őket szárnyalni, nem akarja birtokolni őket.

28-án született: Az örök diák
Folyton továbbképzi magát, bár olykor egy-egy területbe csak belekap, és már tovább is áll. Ugyanakkor, ha valami érdekli, nem fukarkodik a témában a tanácsokkal. Rendkívül önálló, általában ő viseli a nadrágot a kapcsolatban. Elvárja, hogy partnere is lelkesedjen azokért a dolgokért, amelyekért ő.

29-én született: Az érzékeny
Nagyon érzékeny, általában művészi beállítottságú. Nem vezető alkat, szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Kicsit mindig gyerek marad, ha valami bántódás éri, nem igazán tud kiállni az érdekeiért.

30-án született: A szigorú
Már gyerekként kissé koravén, inkább az idősebbek társaságát keresi. Nem szereti a szürke hétköznapokat, inkább elvonul az elefántcsont-toronyba. Igen magasra juthat a ranglétrán, de legbelül fél a túlzott felelősségtől. Szigorú szülő, aki megköveteli a rendet.

31-én született: A vezető
Erős akarata már gyerekként megmutatkozik, nehéz keretek közé szorítani. Született vezető, nem akar kompromisszumokat kötni. Jó eszű, remek a logikája. Fontosak számára az anyagiak, érdekli az üzlet és a politika.

Az első rész ide kattintva érhető el.

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete