Ezotéria

Gyakran kiismerhetetlen a Vízöntő nő: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Igazságérzete és társadalmi érdeklődése sokszor közéleti szereplővé emeli. A Vízöntő nő elvárja, hogy egyenrangú félként bánjanak vele, ezért az uralkodó típusok menekülnek előle.

A Vízöntő nő (Január 20. – február 19.)

A Vízöntőben az egyik legellentmondásosabb személyiséget ismerhetik meg partnerei. Ezt jelzi már a neve is, hiszen éltető eleme nem az érzelmeket jelképező víz, hanem a levegő, a szabad szellemi szárnyalás energiája. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek érzelmei, azt azonban igen, hogy a világot nem érzelmi módon közelíti meg. Az érzelgős, romantikus férfiak rosszul érezhetik magukat egy szarkasztikus Vízöntő nővel. A Szaturnusz érzelemmentes gondolkodása egyesül benne az Uránusz függetlenségi vágyával, ami nem teszi könnyen elviselhető partnerré. A túlzott közelséget, a bezártságot és a kiszolgáltatottságot nem tűri el, de szilárdan kitart választottja mellett, és felelősséget vállal a szeretteiért. Szoros párkapcsolatban is igényli, hogy sok emberrel találkozzon, ezért a féltékeny és otthon ülő férfiak nem ideális partnerek a számára. Elsősorban azok ismerkedjenek vele, akik szabadságot szerető szellemi társra vágynak, és nem az érzelmek és a szenvedélyek szorításában keresik boldogságukat. Igazságérzete és társadalmi érdeklődése sokszor közéleti szereplővé emeli. A Vízöntő nő elvárja, hogy egyenrangú félként bánjanak vele, ezért az uralkodó típusok menekülnek előle.

Vízöntő nő – Kos férfi
Egyik sem hétköznapi ember, és egyikük sem hajlandó alkalmazkodni a külvilághoz. Ez a férfi a „mindent vagy semmit” elvét vallja, így a Vízöntő szabadságvágya és kiszámíthatatlansága miatt szenvedélyes ütközeteket vívnak egymással. Életre szóló kihívás és barátság a kapcsolat.

Vízöntő nő – Bika férfi
A Bika a földön jár, anyagi és érzéki örömökre vágyik, ami egy idealista Vízöntőnek talmi értékrend. Elbeszélhetnek egymás mellett. Ha azonban házasodnak, konfliktusaik ellenére sem könnyen válnak el egymástól. Kitartóak, és inkább alkalmazkodnak.

Vízöntő nő – Ikrek férfi
Az egyik legbékésebb és legderűsebb páros, mert alapvető vágyaikban hasonlítanak. Mindketten igénylik a külvilág változatosságát és szellemi élménygazdagságát, és nem akarják birtokolni
a másikat. A közös tervezés kovácsolja össze őket.

Vízöntő nő – Rák férfi
Megfontolandó kapcsolat a különböző elvárásaik miatt. A Vízöntő a Rák érzelmi kitöréseivel és sokszor irracionális, elfogult gondolataival nem tud mást kezdeni, mint hogy megpróbálja lehűteni őket. Ezt
a Rák partner érzéketlenségnek éli meg.

Vízöntő nő – Oroszlán férfi
Az Oroszlán az állatok királya, a magánéletben is ennek megfelelően viselkedik. Az a nő, aki „királyságát” megkérdőjelezi, lobogó szenvedélyét gyorsan lehűtheti. A király nagyvonalúsága azonban lenyűgözi ezt
a lelke mélyén melegségre vágyó csillagjegyet.

Vízöntő nő – Szűz férfi
Két értelem vezérelte ember találkozása, akik saját érdekeiken túl képesek másokért tevékenykedni. Ritkán lobbannak szerelemre első látásra, inkább a kölcsönös tisztelet és a hasonló célok hozhatják össze őket.

Vízöntő nő – Mérleg férfi
A humor, a könnyedség és
a társaság lehet éltető elemük, talán a könnyelműség szele is megérintheti őket. Szabadságukat ebben a kapcsolatban megőrizhetik, mert a féltékenység távol áll tőlük. A Vízöntő azonban több őszinteséget várna el.

Vízöntő nő – Skorpió férfi
A Skorpióval vívhatja legkeményebb csatáit a Vízöntő, aki ebben a kegyetlen küzdelemben könnyen alulmaradhat. Karmikus találkozásuk értelme, hogy a Vízöntő az érzelmi kötődés értékét, a Skorpió pedig a szellemi szabadság szépségét érezze.

Vízöntő nő – Nyilas férfi
Az egyik legtökéletesebb páros. Nyilas partnerrel a Vízöntő fantáziája szabadon szárnyalhat, mindketten igyekeznek saját vízióikat megvalósítani. Tartalmas és izgalmas a kapcsolatuk, csak kevés idejük marad a családra és az otthoni, rutinszerű feladatokra.

Vízöntő nő – Bak férfi
Társadalmi elismerésre, kiemelkedő sikerekre törekednek, de a családalapítás gondolata is  összekovácsolhatja őket. Nem csak céltudatosságukban és kitartásukban, hanem érzelmeket hárító és elfogulatlanságra törekvő tulajdonságaikban is hasonlítanak egymásra.

Vízöntő nő – Vízöntő férfi
A megértés megvan egymás hiányosságai és hibái iránt, a másság vonzását azonban ebben
a kapcsolatban semmi sem pótolja. Amit leginkább hiányolhatnak, az a tűz, ami a cselekvés hajtóerejét ebben a túlzottan elméleti párosban biztosíthatja.

Vízöntő nő – Halak férfi
Ez a megfoghatatlan, lelkileg szabad és a külvilág impulzusait magába szívó érdekes férfi az egyenrangúságra és a szabadságra vágyó Vízöntő nőnek egyik optimális társa lehet. A megértés és az elfogadás minden felmerülő problémát megold ebben a kapcsolatban.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete