Ezotéria

A Nyilas sértett, a Rák döntse le a korlátokat: horoszkóp április 9. – április 15.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Ezekben a napokban képtelen bárki vagy bármi mellett elköteleződni, éppen ezért most ne is hozzon elhamarkodott döntéseket. Adjon időt magának, hogy kitisztuljon a kép, és rájöjjön, mit is szeretne tulajdonképpen. Még önmagával szemben is vannak kétségei, mivel érzi, hogy változásra van szüksége, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. A munka dandárját ezúttal hagyja csak a kollégáira, ön a készterméket csiszolja tökéletesre!

bika
IV. 21.–V. 20.
Ha a csapatmunka motiválatlanság, esetleg konfliktusok miatt akadozik, éppen az ön józanságára és buzdítására van szükség. Ne hagyja, hogy sokáig fennmaradjon a negatív hangulat, mert idővel nehezebb lesz helyrebillentenie azt, ráadásul a saját munkavégzésében is hátráltatják. Nem kell ahhoz sértő szavakat vágnia valaki fejéhez, hogy az illető lelkébe gázoljon. Elég, ha az érintett úgy érzi, nem szentel neki kellő figyelmet.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Felbukkanhat valaki a múltjából, akinek nem feltétlenül örül, de ne legyen vele azonnal elutasító. Hallgassa meg, mit szeretne öntől, és utána még mindig dönthet úgy, hogy hátat fordít neki. Nagyszerű, de egyszeri lehetőség nyílik meg ön előtt: kedvére való feladatot jelenthet, amely ráadásul anyagi haszonnal is jár. Nem lesz könnyű beillesztenie a napi teendői közé, de próbálja valahogy átszervezni a kötelezettségeit.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Döntse le maga körül a korlátokat, főként a kishitűségétől szabaduljon meg! Ebben az időszakban kevés olyan kitűzött cél van, amit el ne érhetne, ráadásul van valaki a környezetében, aki segítő kezet nyújt ehhez. Ne ijedjen meg az akadályoktól sem, azért vannak, hogy leküzdje őket. Felelősségvállalása példaértékű, különösen, ha a családjáról van szó. Adódhat azonban olyan helyzet, amikor rájuk kell hagynia a gondok megoldását.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Felettesei nagyra értékelik az optimizmusát, és nem csak azért, mert megerősíti őket abban, hogy jó irányba haladnak. Érzik, hogy ön meg tudja győzni a partnereket, üzletfeleket is. Szinte bárki bizalmát képes elnyerni, így akár finoman a saját malmára is hajthatja a vizet. Figyelje meg párkapcsolata dinamikáját, és észreveheti, hogy hajlamos túlzásokba esni. Időnként elegendőek, sőt szívhez szólóbbak az apró gesztusok, mint a látványos tettek.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Párkapcsolatának sokféle oldalát élheti meg a következő napokban. A játékosság és a szenvedély éppúgy jelen lesz, mint a bensőséges meghittség, a komoly beszélgetések. Ez a változatosság új lendületet ad kettősüknek. Bármilyen precíz legyen is, rábukkanhat egy olyan rejtett bevételi forrásra, ami eddig elkerülte a figyelmét. Ne csapja be saját magát, nézzen utána, honnan tud még egy kis extra jövedelemhez jutni!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Ez nem a pihenés időszaka, még akkor sem, ha kimerültnek érzi magát. Vegyen egy mély levegőt, és gőzerővel dolgozzon tovább, mert kulcsfontosságú szakmai kapcsolatok múlhatnak a kitartásán. Jól teszi, ha valamivel nagyobb hangsúlyt fektet az önfejlesztésre, de ez ne jelentse azt, hogy kifordul önmagából. Ne akarjon olyasmiben megváltozni, ami a lénye meghatározó része. Ne becsülje alá magát, nem a tökéletességre kell törekednie.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Szakmai élete mozgalmassá válik, ami számos kihívást, de stresszforrást is jelent. Ne engedje, hogy ezek az izgalmak feszültséget gerjesszenek önben, és különösképpen ne úgy szabaduljon meg a stressztől, hogy rázúdítja indulatait a munkatársaira. A felesleges energiát testmozgással vezetheti le a legkönnyebben, a sportra az egészsége szempontjából is szüksége van. Engedélyezzen magának több szabadidőt, töltse azt a természetben, és szeretteit se hagyja otthon!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Ha a sértettsége miatt elégtételre vágyik, nem a vádaskodás, hanem az őszinte kommunikáció lesz a megoldás. Mondja el bátran, mi nyomja a szívét, és biztosan kap némi kárpótlást. Legyen sokkal megfontoltabb, amikor a közeljövő nagyobb kiadásait tervezgeti! Még ha most úgy érzi is, hogy megengedhet magának egy kis kilengést, ne lépje túl az észszerűség határát. Munkahelyén elsősorban a kezdeményezőképessége révén előzheti meg a kollégáit.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Eljött a pénzügyi tervezés időszaka. Különösen akkor fontos nekikezdenie, ha valóban szeretné minden nyári tervét megvalósítani. Semmi sem lehetetlen, ha elég körültekintő és leleményes, nem kell lemondania a minőségről, és csődbe sem juttatja önmagát. Jó, ha már most elkezd spórolni. Szívügyek terén inkább érett, mintsem jóleső döntést kell hoznia. Hosszú távon azonban ez szolgálja mindkettőjük érdekét.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete