Ezotéria

Változást hoz a Jupiter: átalakulások várhatók az egész világban, régi haragosok is békét köthetnek

Május 26-án vette kezdetét az a nagyjából egyéves periódus, amelyben a szerencsét jelölő bolygó, a Jupiter a kommunikációt uraló jegyben tartózkodik. A váltás az összes csillagjegy szülöttjének életében máshogyan hat.

A Jupiter az asztrológusok szerint nincs igazán elemében az Ikrek jegyében. A hétköznapokban ennek ellenére mégis pozitív változásokat hozhat a nagy szerencse bolygójának jegyváltása. Az Ikrek jegye a kommunikációért felelős, így várható, hogy jobban megértjük egymást ebben a nagyjából egy évben. Talán olyan dolgokat is meg tudunk majd beszélni, amelyek eddig tabunak számítottak. Világméretben is jellemző lehet, hogy az egymással szemben álló felek megegyezhetnek, régi haragosok is békét köthetnek.

Az internet világában óriási átalakulások jöhetnek: a mesterséges intelligencia fejlődése olyan fokot érhet el, amelyet el sem tudtunk képzelni. Az oktatásban is fordulat várható, sokan koruktól függetlenül visszaülhetnek az iskolapadba. Megnőhet az idegen nyelvek tanulására való igény. Már csak azért is, mert várhatóan sokan fognak majd utazni a nagyvilágban és hazánk tájain is.

Fotó: adobestock