Ezotéria

Türelmet várnak most a csillagok ettől a három csillagjegytől: horoszkóp június 11. – június 17.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Bármi történt is a múltban, most koncentráljon inkább a jelenre. Ha jól érzi magát egy bizonyos személy társaságában, az nem véletlen, hiszen dolguk van egymással. A napokban felajánlott segítség talán sérti a büszkeségét, mégis rosszul teszi, ha visszautasítja, akárcsak a jó tanácsokat, még ha kéretlenek is. A szokásosnál eredményesebb a csapatmunkában, így sikerül a megfelelő összhangot kialakítania a kollégáival. Megmutathatja az erősségeit.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Lelkesedése és nagyvonalúsága másokra is jelentős hatást gyakorol, jó példával járhat a többiek előtt. Legyen kitartó és szenvedélyes, amikor ki kell állnia az elvei mellett, ám ezt ne azért tegye, hogy másokat mindenáron meggyőzzön. Ha szeretné kicsit feldobni, feldíszíteni az otthonát, vagy éppen felfrissíteni a ruhatárát, most induljon bevásárló körútra, mert kedvező áron megtalálja a legmegfelelőbb darabokat.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Múltjának fontos résztvevője újra főszerepet kaphat az életében, az önök közötti kötelék talán soha nem is szakadt el teljesen. Vegyék sorra, mi okozott gondot korábban, és beszéljék meg, mi változott, vagy mihez tudnának alkalmazkodni. Ha továbbra sem egyeztethető össze a felfogásuk, muszáj lesz pontot tenni a kapcsolat végére. Ha a munkahelyén jelentősebb szabályszegést tapasztal, ne hunyjon szemet felette, szembesítse az illetőt a helyzettel.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Szakmai szempontból tele van önbizalommal, ami számos nehézségen átsegíti, így egy percre sem torpan meg. Ebből az energiá­ból még arra is juthat, hogy egy-egy munkatársának segítsen. Érdemes most lefektetnie az alapokat a hosszú távú terveihez. A mostani időszakban könnyedén alkalmazkodik a változásokhoz és az ismeretlenhez. Mindez a megszokottnál sokkal nyitottabbá teszi mások véleménye és szokásai felé.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Jelentős érzelmi élményekkel lesz gazdagabb a napokban, amelyek még inkább elmélyítik a kapcsolatát a partnerével. Legfőbb ereje abban rejlik, hogy tartósan is sikerül megteremtenie a belső egyensúlyt. Munkahelyi sikerei sem ideiglenesek, a most elért eredmények hosszú távon is növelik a befolyását és a jó megítélését a döntéshozók szemében. Mindez természetesen ezúttal sem hullik az ölébe, de agyonhajszolnia sem kell magát miatta.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
A minimális felkészülést nem spórolhatja meg, de prezentációk, beszámolók vagy tárgyalások előtt biztosan nincs oka az aggodalomra. Kommunikációja olyan stílusos és észszerű, hogy képes bárkit meggyőzni az ügye létjogosultságáról. Vitathatatlan tudatossággal éli az életét, most azonban sokkal élvezetesebbé varázsolná a mindennapjait egy kicsivel nagyobb rugalmasság. Nyisson az újdonságok és az új emberek felé – nem veszíthet!

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Élvezze bátran a megnövekedett népszerűségét, ám azzal legyen tisztában, hogy döntéseinek, szavai­nak és főként tetteinek bizony következményei lesznek. Megnyílik egy kapu régóta dédelgetett terveinek megvalósításához, de ahhoz, hogy elérje, rengeteg erőfeszítésre lesz szüksége. Vajon érdemes ennyi energiát fektetnie a gyors megvalósításba, vagy inkább szép lassan halad tovább a cél felé? Ez kizárólag az ön döntése.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Gyakorlatias gondolkodása kétségkívül hatékonnyá teszi, de a kreatív gondolatokra most kevésbé lesz fogékony. Hiába nem érzi ezeknek a finomságoknak a súlyát, ne zárkózzon el azonnal, ha egy-egy kollégája nem a legegyenesebb és legrövidebb utat választja ugyanahhoz a célhoz. Empátiája kiélesedik, ezzel magához vonzza a környezetéből azokat, akiknek támogatásra van szükségük. Adja meg nekik a kért segítséget!

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Az egyedülállók szenvedélyes időszak előtt állnak, amikor egy mindent elsöprő románc veszi át az uralmat az életük felett. Élje meg bátran a szerelmet, azonban ne engedje ki a kezéből teljesen az irányítást, és őrizze meg a józan ítélőképességét! Fogadja el, hogy nem képes mindenkit meggyőzni az igazáról: ez valójában nem is okoz önnek problémát, csupán hiúsági kérdés. Nem éri meg a befektetett energiát, ha nincs valódi tétje.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Felelősségteljes gondolkodása időnként meggátolja abban, hogy megossza a tudását másokkal, ha nem teljesen biztos a módszerei helyességében. Nyugodtan hagyatkozzon az ösztöneire, mert ha nem is szolgál konkrét információkkal, munkavégzése példaértékű lehet. Hangulata bár pozitív, mégis igénye támad egy kis függetlenségre. Most egyedül tudja igazán megélni a lelki békét és a kiteljesedést. A szerettei megértőek lesznek.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Ebben az időszakban sokkal inkább ösztönösen reagál a környezetéből érkező ingerekre, semmint racionális gondolataira alapozva. Megérzései ritkán csalják meg, de azért bizonyos élethelyzetekben nem árt előre megfontolni a mondandóját. Munkahelyi problémáit próbálja meg egyedül megoldani, legalábbis ne szaladgáljon be naponta a feletteséhez a panaszai­val. Ha kezdetben megértőnek is bizonyul, a módszere hamar ellenérzést válthat ki belőle.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Ha döntéshozatal előtt áll, óvakodjon a hirtelen elhatározásoktól, ne legyen impulzív! Lépésről lépésre rágja át magát a részleteken, és cselekedjen megfontoltan! Lehet, hogy ez valamivel több időt vesz igénybe, de most nem a gyorsaságával kerekedhet felül a riválisain, hanem a felelősségteljes gondolkodással. Nyitottságának és kíváncsiságának hála, izgalmas felfedezéseket tehet, és szeretteivel is megoszthatja az élményt.