Ezotéria

Nyári szerelmi varázslatok: angyali segítséget kérjen, gyújtson piros gyertyát az igaziért!

A jó idő, a langymeleg nyári esték meghozzák a kedvet a hódításhoz. Hogy rátaláljunk a tökéletes partnerre, egy-két varázslatot is bevethetünk.
angyali varázslat csábítás csábítás eszközei ezotéria szerelmi varázslat varázslat

Fő a kisugárzás!

Ha valakiből sugárzik a jókedv, az öröm és az elégedettség, sokkal szívesebben közelednek hozzá az emberek és ez a lehetséges randipartnerekre is igaz. A következő mágiával segíthetünk, hogy ez a vonzó kisugárzás megsokszorozódjék. Növő Hold idején egy üveg tálba öntsünk kellemes, meleg vizet, szórjuk a tetejére egy fehér és egy piros rózsa szirmait, hintsünk rá egy csipetnyi porcukrot. Gyújtsunk meg két fehér és három piros gyertyát, majd csukott szemmel, tenyerünket az ég felé fordítva képzeljük el, hogy ezüstszínű fény érkezik kezünkhöz a Holdból, hogy megszépítsen és feltöltsön minket. Ezután merítsük kezünket a vízbe hét alkalommal és mind a hétszer mossuk meg az arcunkat. Majd – miután levetkőztünk – álljunk a kádba vagy a zuhanyfülkébe, és öntsük végig a testünkön a varázslattal átitatott vizet.

A csábítás eszközei

Összegyűjtöttünk egy-két olyan eszközt, amely a segítségünkre lehet a pártalálásban:

  • Gyújtsunk meg minden este két piros gyertyát, és hagyjuk égni 22 percen át. A sok kettes szám üzenet az Univerzumnak, hogy szeretnénk párra találni.
  • Viseljünk rózsakvarc ékszert! Ez a kő szerelemhozó és szívgyógyító. Mielőtt hordani kezdenénk, tisztítsuk meg a négy elem energiájával. Tartsuk vízsugár alá, szórjuk meg sóval, lengessük meg néhányszor piros gyertya lángja felett, és füstöljük is át.
  • Egy régi babona szerint, ha pünkösdirózsát vagy bazsarózsát függesztünk az ajtónkra, könnyebben odatalál a szerelem. De nem kell megvárnunk, míg újra szezonja lesz, elég, ha egy fotót ragasztunk róla a bejáratra, a külső oldalra.
  • Az ylang-ylang szerelemhozó illat. Lengje be otthonunkat, de választhatunk olyan parfümöt is, amelyben megtalálható ez az összetevő.

Kérjünk angyali segítséget!

Az angyalok szívesen segítenek életünk minden területén, és ez alól természetesen a szerelem sem kivétel. Sőt, szárnyas segítőink a legboldogabbak, ha azt látják, hogy teljes életet élünk, a megfelelő társsal az oldalunkon.

Teremtsünk otthonunkban nyugodt körülményeket, hallgassunk nyugtató, meditatív zenét, gyújtsunk egy fehér gyertyát. Helyezkedjünk el kényelmesen — ülve vagy fekve, ahogyan nekünk jobb —, csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy egy angyal közeledik felénk. Hagyjuk, hogy megfogja a kezünket, majd lássuk, ahogyan együtt átsétálunk egy gyönyörű réten, ahol egy árnyékos ligetben vár minket fehérbe öltözve a párunk. Ne akarjuk elképzelni az arcát, ne hagyjuk, hogy az egónk befolyásoljon minket. Engedjük, hogy megtörténjen ez a találkozás. Érezzük, milyen jó vele lenni, szívjuk be az illatát, esetleg át is ölelhetjük. Miután szép lassan visszatérünk erről a képzeletbeli mezőről, kérjük meg az angyalainkat, hogy segítsenek, hogy ezt a csodás érzést a valóságban is átélhessük. Végezzük el a meditációt annyiszor, amennyiszer csak jólesik, illetve, amíg át nem éljük valóságban az egymásra találás varázslatos érzését.

Fogadom, hogy…

Azt mondják, hogy a fentiekkel nem lehet alkudozni, viszont, ha látják, hogy mi magunk is teszünk azért, hogy párra találjunk, talán  könnyebben az utunkba sodorják a tökéletes partnert. Gondolkodjunk el azon, hogy milyen rossz szokásunkról, szenvedélyünkről mondanánk le egy időre, ha végre találkozhatnánk  a nagy Ő-vel. Például egy hónapra iktassuk ki a életünkből a kedvenc csokoládénkat, vagy ha van valamilyen káros szenvedélyünk, vegyünk erőt magunkon, és tegyük azt félre. Az Univerzum ezt úgy fogja értékelni, hogy hajlandóak vagyunk áldozatot hozni, így a fentiek  bőkezűbbek lesznek velünk, ha a kívánságainkról van szó.

Rendezzük át az életünket!

Sokan hiába várják a szerelmet, de ha alaposan körülnéznek a környezetükben, rá kell jönniük, hogy nem is hagynak helyet leendő társuknak. Legfőképpen azok esnek ebbe a hibába, akik már régóta egyedül élnek, és teljesen az egyszemélyes háztartásra vannak berendezkedve. Próbálják ki, hogy mostantól ne középen aludjanak a franciaágyban, hanem az egyik oldalon. Sőt, fel is húzhatnak még egy ágyneműt, mintha már épp hazavárnák a kedvesüket. A szekrényben csináljanak helyet a leendő partner ruháinak, sőt, vehetnek egy férfi tusfürdőt is vagy parfümöt, hogy beköltözzön már most a leánylakás falai közé a férfi energia.