Ezotéria

Szívügyek területén pozitív fordulat vár erre a két csillagjegyre: horoszkóp július 23. – július 29.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Igyekezzen nagyobb rendet tartani maga körül – főleg a munkahelyén nézik rossz szemmel, ha mindig épp az ön asztalán tornyosul a papírhalom. Áttekinthetőbb környezetben ön is jobban érezné magát. Egészségügyi problémáit ne vegye félvállról, és leginkább ne tegyen semmi olyasmit, amivel ronthat a helyzeten! Szívügyek terén pozitív fordulat várható, ám ehhez némi bátorságra is szüksége lesz. Ne szalassza el a boldogságot!

BIKA
IV.21.–V.20.
Ha úgy érzi, már komoly erőfeszítést igényel, hogy megőrizze valakivel a jó viszonyt, nincs szükség több színjátékra. Legyen őszinte, és tegye meg a lépést, ami a kapcsolat megszakításához vezet. Ha nem akarja ennek túlzottan radikális módját választani, fokozatosan is kizárhatja az illetőt az életéből. A munkahelyén viszont most épp arra lesz a legnagyobb szüksége, hogy mielőbb megszilárdítsa a partnerségeket, szövetségeket.

IKREK
V.21.–VI.21.
Erős igazságérzete kevés nyugalmat hagy önnek mostanában. Nem teljesen alaptalanul látja úgy, hogy bizonyos munkatársai érdemtelenül kapnak elismerést. Még ha igaza van is, nem az ön dolga ezt megítélni. Koncentráljon a feladataira, és ne vegyen részt a pletykák terjesztésében. A pénzügyi stabilitása helyreállhat, bár ez lemondásokkal is jár. Lebegjenek a szeme előtt a hosszú távú céljai, úgy könnyebb lesz beosztani a pénzét.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Bármilyen fájdalmas is szembesülnie egy utazás anyagi vonzatával, ne feledkezzen meg róla, hogy az útnak az élményen túl milyen sok más hozadéka is lehet. Fizikai és lelki feltöltődése mellett a személyiségfejlődéséhez is nagyban hozzájárul a kalandok megélése, valamint az új ismeretek és ismeretségek megszerzése. Ne kritizáljon senkit azért, mert más értékrenddel vagy érdeklődési körrel rendelkezik, mint ön. Fordított esetben ez önt is bántaná.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Racionális énje háttérbe szorul, és a rejtélyek, a spiritualitás iránti érdeklődés, illetve az ösztönös szenvedély irányítja majd cselekedeteit. Időnként talán önmagán is meglepődik, ám véletlenül se szégyellje a tetteit, hiszen ezek mind legbensőbb énjéből fakadnak. Létezik olyan szakmai kihívás, amellyel még ön sem képes egyedül megbirkózni, vagy legalábbis még nincs hozzá minden szükséges tudás birtokában. Ezt kénytelen lesz belátni.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Ha pusztán a feltételezéseire hagyatkozik egyes helyzetek megítélésekor, az mindig csak tévedéshez és félreértéshez vezet. Ne vonjon le elhamarkodott következtetéseket a felszínes benyomásai alapján, szorítkozzon a tényekre! Az elkövetkező napokban mind a személyes kapcsolatait, mind pedig a munkatempóját illetően több türelemre lesz szüksége. Vegye fel az adott környezet ritmusát, és alkalmazkodjon a külső körülményekhez!

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Egyetlen gondot sem oldhat meg úgy, hogy nem vesz róla tudomást. Legyen szó akár párkapcsolati, egészségügyi vagy munkahelyi problémáról, fontos, hogy szembenézzen a helyzettel, mert idővel egyre nehezebb lesz kibogozni a szálakat. Az egészségmegőrzésre fordítson különösen nagy figyelmet. Bár közhely, mégis igaz: nem keményebben, hanem okosabban kellene dolgoznia, hogy hatékonyabb legyen, és elismerjék a munkáját.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Próbálja meg elkerülni a fájdalmas emlékeztetőt, amely arra inti: az élet nem csak kötelességekből és munkából áll. Adjon nagyobb teret a szórakozásnak, a játékosságnak a hétköznapokban is. Erre ez a nyári időszak tökéletesen alkalmas. Koncentráljon elsősorban azokra a dolgokra, amelyeket szeretne megvalósítani, megteremteni az életében. A pozitív gondolatok jelentős fordulatot hozhatnak, különösen a magánéletében.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Nem baj, ha kivételesen úgy érzi, hogy csakis az otthon biztonságára és nyugalmára van szüksége. Nem kell mindig a középpontban állnia ahhoz, hogy fontosnak érezze magát, és a környezete odafigyeljen önre. Mielőtt partnere nyakába zúdítaná a sérelmeit, alaposan gondolja át, mit kell feltétlenül kimondania. Még ekkor sem mindegy, hogyan teszi ezt. Vádaskodástól mentes, őszinte, higgadt kommunikációval minden célját elérheti.

BAK
XII.22.–I.20.
Fordítson a fontossági sorrenden, amelynek élén ez idáig a feladatai, a karrierjének építése állt. Itt az ideje, hogy a magánéletét és a szórakozást részesítse előnyben – így sem kell ezeknek feltétlenül a munka rovására mennie. Legyen tekintettel a szeretteire, barátaira, de legfőképpen önmagára! Bármilyen hatékony és gyakorlatias legyen is, még segítséggel sem képes ennyi teendővel megbirkózni. Tanuljon meg nemet mondani!

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Kénytelen lesz visszafogni a költekezéseit, mert ebben az időszakban kellene megalapoznia a következő hónapok anyagi stabilitását. Legyen megfontolt, mert váratlan kiadásokra is számítania kell! Ne tartsa tovább magában, mondja ki nyíltan, mire vágyik, hogy a környezete is tisztán láthasson! Csak akkor jogosak az elvárásai velük szemben, ha nem kell sötétben tapogatózniuk. Higgye el, hálásak lesznek érte, hogy megkönnyíti a helyzetüket.

HALAK
II.20.–III.20.
Jó hatással van másokra, a legmélyebb gödörből is képes őket kihúzni. Ám ez ne jelentse azt, hogy bemászik a helyükre! Nem kell felvennie az áldozati szerepet ahhoz, hogy segítsen rajtuk. Hullámokban érkezik az a motiváló lelkesedés, amikor úgy érzi, megválthatja a világot. Ezeket az időszakokat kell kihasználnia, és nagyobb erőfeszítéssel célba érnie. Ne halogasson, mert a pillanatok hamar elillannak!

Fotó: pexels