Konyha

Kecskeméti bébiételek: finomat és nagy adagot kedvező áron (x)

A rohanó hétköznapokban nem mindig marad a kismamának ideje arra, hogy saját maga főzzön a babájának, és ilyenkor jól jön a segítség. De természetesen a készételekkel szemben is magasak az elvárások, hiszen a minőségből nem szeretnénk engedni.

A családok a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben jól meggondolják a kiadásaikat, és ez alól az élelmiszerek sem kivételek. Ugyanakkor mi, felnőttek – ha szükséges – bármiről lemondunk a fejlődő kis élet javára. Alapigény, hogy amit enni adunk a babának, az mindenféle tartósítószertől mentes, vitaminokban és tápanyagokban gazdag legyen, és ugyanezeket a szempontokat figyeljük a készételeknél is.

Minőségi hozzávalók

Ugyanakkor a bébiételek kiválasztásánál is pluszpont, ha a magas minőség mellett a pénztárcánkat is kevésbé terheljük meg. Szerencsére a Kecskeméti bébiételek és bébiitalok évek óta töretlenül a legkiválóbb termékek közé tartoznak, gyártásukkor gondosan ügyelnek arra, hogy kiváló alapanyagokból készüljenek a finomságok, és mindezt megfizethető áron kínálják a szülőknek. Az ellenőrzött hozzávalókat tartalmazó Kecskeméti bébiitalok, főzelékek, gyümölcspépek, gabonás gyümölcspépek, menük és babadesszertek nemcsak táplálóak, hanem segítségükkel sok értékes percet takaríthatnak meg a szülők.

Üvegbe zárt vitaminok

A Kecskeméti termékek ár-érték aránya nagyon kedvező, köszönhetően a kiváló minőségnek és a nagyobb kiszerelésnek. A 190 grammos, 220 grammos és 200 ml-es változatban kapható babaételektől még a nagyobb étvágyú lurkók is jól laknak. A tápérték szempontjából az sem mindegy, milyen eljárással készül a babaétel: a modern gyártástechnológia, valamint a kíméletes hőkezelés alkalmazása lehetővé teszi, hogy a hőre bomló vitaminok jobban megmaradjanak az ételekben és az italokban. Felbontás előtt vákuumzár gondoskodik a megbízható minőségről, így akár az utazásokhoz is kényelmesen magunkkal vihetjük. Nem véletlen, hogy a Kecskeméti megkapta a „Magyar Brands kiváló fogyasztói márka 2021” minősítést.

Kedves állatokkal

Az a szülő, akinek a babája könnyen elkalandozik evés közben, jól tudja, mennyire hosszúra nyúlhat az etetési idő. Ilyenkor megváltás, ha sikerül lekötni valamivel a kicsi figyelmét. Például egy kedves rajzzal, képpel, amit nézegethet, vagy amiről mesélhetünk neki kanalazás közben. A Kecskeméti bébiételek és bébiitalok megújult csomagolásánál erre is gondoltak, tízféle állatfigurával díszített üvegben találhatók meg – változatos ízekben. A bébiitalokon gólya, a babateákon hód, a gyümölcspépeken mókus, a gabonás gyümölcsökön ló, a főzelékeken szarvas, a menükön süni, vizsla és róka, a túrós-joghurtos gyümölcsdesszerteken cica, a tejbegrízeken bagoly látható.

Még több információt talál a termékről: www.kecskemetibebietelek.hu, www.facebook.com/kecskemetibebietel

Kiemelt kép: pexels.com

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete