Tökéletes nyári reggeli... vagy ebéd... vagy vacsora. Nem mindegy? Hiszen a lecsó mindig, minden körülmények között tökéletes!
A bazsalikon teszi kellemesen pikánssá ezt az ételt.
A mediterrán országokban bazsalikom is kerülhet a lecsóba, ami egyáltalán nem rossz ötlet!
Az elmúlt két hétben megtörtént végre, amire annyit vártunk: hamisítatlan piaci hangulatban lehet részünk, és nemcsak a hétvége közeledtével, hanem akár egy keddi napon is.
Alig van olyan család, ahol nyáron ne kerülne az asztalra ez a hagyományos kedvenc. Kísérletezzünk vele bátran, hiszen ezernyi változata van.
A jó sörhöz olyan falatok dukálnak, amelyekkel csak úgy csúszik a hideg, kesernyés nedű. Ha valaki, akkor a csehek igazán értenek ehhez: ismerkedjünk meg két klasszikus...
Nem kell feltétlenül messzire utazni ahhoz, hogy a Földközi-tenger partvidékének kedvenc ételeit vacsorázhassuk. Készítsük el őket!
Nem mindenki tud, vagy éppen nem szeretne mindig minden élelmiszert a strandon megvenni. Ilyenkor kerül elő a hűtőtáska, ám ez a praktikus eszköz is csak akkor ad teljes...
Annyit előre elárulhatunk, sokkal, de sokkal kevesebb ez az idő, mint amennyi reggelitől ebédig eltelik egy strandon.
Nem kell feltétlenül messzire utazni ahhoz, hogy a Földközi-tenger partvidékének kedvenc ételeit vacsorázhassuk. Készítsük el őket!

