Ha ezt a gyakori hibát követed el a csirkével, akkor bizony te keresed a bajt. Tanuld meg, hogyan kell megfelelően elkészíteni a húst, hogy finom és ami a legfontosabb...
A túró részben azért magyar specialitás, mert máshol ezt a tejterméket rendszerint a sajtok közé sorolják, részben pedig azért, mert rendkívül változatosan használjuk fel a...
Szeretnéd, ha a házi kovászos uborkád még ropogósabb és ízletesebb lenne? Akkor van egy szuper tippünk: tedd ezt az üvegbe a kapor, kenyér, uborka mellé.
A mai árak mellett a legjobb, ha otthon készül a fagyi. Nincs vele sok munka, olcsóbb, mint a cukrászdában, és nem kerül bele felesleges adalékanyag.
Előfordul veled, hogy spórolnod kell, és ezért olcsó ételeket kell kitalálnod? Elkészíthetsz egy hagyományos olasz ételt is, amelyet arrafelé csemegeként szolgálnak fel.
Egy zseniálisan egyszerű beduin trükk, amellyel elektromos áram nélkül hűtheted le ételeidet extrém hőségben is. Ha működik a Szaharában, akkor itthon is működni fog.
A nyár nem fukarkodik, ha arról van szó, milyen zöldségekkel kényeztesse el minket. Főzzünk belőlük jókat olcsón!
Ha egyszerre sok embert akarunk vendégül látni, mindig probléma, hogy mi, mikor készüljön el, hogy minden egyszerre legyen meleg. A hideg sült a legjobb választás, ugyanis...
Biztos te is jártál már úgy, hogy a maradék dinnye puha és kellemetlen ízű lett, ha megvágva tetted a hűtőbe. Van egy remek módszerünk, hogy ez többé ne forduljon elő.
Nem kell feltétlenül messzire utazni ahhoz, hogy a Földközi-tenger partvidékének kedvenc ételeit vacsorázhassuk. Készítsük el őket!