Van még a tegnapról zsemléd, de már eléggé kemények? Egy egyszerű trükkel a kemény zsemlék azonnal újra puhává válhatnak.
A Redditen kapott szárnyra egy szörnyű pletyka, a Meglepetés.hu csapata pedig utánajárt, mi is az igazság. Tényleg megszünteti a Lidl a népszerű Halpénteki akciókat?
Ha vadhúst főzünk, ne fedjük le, így jobban elpárolognak belőle a vadakra jellemző illatok, amelyeket nem mindenki szeret.
A tojás szinte minden konyhában alapvető. Tudtad, hogy megmosása többet árt, mint használ? A Nébih hasznos tanácsokat ad a tároláshoz és a felhasználáshoz.
Amíg rajta van a héja, földes, szürkés színe nem ígér különleges élvezeteket. Főzve, sütve, préselt levét kortyolgatva azonban megtapasztaljuk, milyen remek tulajdonságai...
Olcsón finomat főzni manapság valóságos művészet, amihez mindig jól jönnek az új ötletek. Ezt a teljes, háromfogásos menüt adagonként összesen alig több mint 1000 forintból...
Fedezd fel a profi pékek titkát: egy apró savas összetevővel légiesebb, omlósabb tésztát süthetsz. Süteményhez és kenyérhez is működik!
Nem mindegy, hogyan tolod be a tepsit a sütőbe. Egy apró mozdulat is befolyásolja, mennyire sül egyenletesre a sütemény. A legtöbb tepsinek van egy enyhén lejtős oldala:...
Az ízek emlékeznek helyettünk is. Egy korty narancsos Bambi, egy falat Sport szelet rumos csokoládéból, egy roppanós Vaníliás karika cukorral szórva – és máris ott vagyunk a...
A fejtett bab nagy előnye, hogy gyorsan megfő, nem kell órákon át áztatni, mint a szárazbabot, és természetesen frissebb, finomabb is az íze.

