A nagymamám kedvenc tojássalátája igazi klasszikus: egyszerű, krémes és frissítő. A főtt tojás, a ropogós retek és a lágy majonéz tökéletes harmóniát alkot.
Márton-napi liba elkészítése kétféleképpen: ropogós sült libacomb és krémes libamáj pástétom. Ünnepi ízek gyorsan, olcsón és egyszerűen!
„Aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik” – legalábbis így szól az egyik ismert mondás, csakhogy a liba nagyon drága. Megnéztük, hogy hol lehet a legolcsóbban...
Akkor sem kell lemondanod a Márton-napi libalakomáról, ha nem szeretnél vagyonokat költeni mellre vagy combra. Ez a tárkonyos libaleves ugyanis aprólékból készül, olcsón...
A zöldségek és a gyümölcsök gyorsan megromlanak, ha nem megfelelően tárolod őket. Szerencsére néhány egyszerű trükkel meghosszabbíthatod a frissességüket.
Ez a ropogós, sütőben sült csípős-mézes csirke mindenki kedvence. Kukoricapehellyel panírozott csirkemell, ami tepsiben sül aranybarnára és ropogósra.
Az ősz és a tél tökéletes időszak, hogy valami igazán meleg és tápláló ételt készítsünk. A sütőtökös rakott carbonara jó eséllyel a család kedvence lesz.
Tudd meg, hogyan fagyaszthatod le a gombát helyesen! Nyersen vagy főzve jobb? Tippek, hibák és praktikák, hogy a gomba finom maradjon hónapokig.
A slambuc egy régi magyar étel, ami a pásztorok körében roppant népszerű volt. Három egyszerű alapanyagból készül, ráadásul az íze és a története is lenyűgöző.
Kevés dolog kötődik annyira a magyar konyhához, mint például a Piros Arany. Mindenki kedvenc paprikakréme ráadásul otthon is könnyedén elkészíthető!

