Lélek

Miért szolgáltatjuk ki magunkat?

Manapság szinte korjelenség, hogy a férfiak elfelejtettek udvarolni, és mi, nők vagyunk azok, akik teperünk azért, hogy végre legyen egy boldog párkapcsolatunk. Pszichológus szakértőnk szerint óriási probléma, hogy ilyen értelemben a feje tetejére állt a világ!
faragó melinda félreértelmezett egyenjogúság miért szolgáltatjuk ki magunkat párkapcsolat párkeresés pszichológus szurovecz kitti társkeresés

A nő mindent megtesz. Odaadja testét-lelkét, lesi a férfi kívánságait. Reggel „szép napot” üzenetet küld, este „szép álmokat” kíván, és azonnal ráér, ha a férfinak kedve és szabadideje támad. Pszichológus szakértőnk, Faragó Melinda mostanság rendre tapasztalja ezt a jelenséget a praxisában: sok nő panaszkodik, hogy a férfiak nem tisztelik, nem becsülik meg eléggé, aztán a terápia során fény derül arra, hogy a saját viselkedése az, ami miatt a másik nem képviselői ezt megtehetik vele. De mi lehet az oka annak, ha elkezdünk mi magunk udvarolni? „Ennek a jelenségnek az oka a félreértelmezett egyenjogúságban keresendő – véli Faragó Melinda pszichológus.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video