Lélek

Szomatodráma: kérdezzük meg a testünktől, mi a baj?

Milyen jó lenne, ha a különböző testrészeinktől meg tudnánk kérdezni, hogy miért fáj, mi a baja. De miért ne tehetnénk? Tegyünk egy próbát!
bata kata belső világ dr. buda lászló drámajáték elakadás gyógyulás harmónia kommunikáció oláh kata öngyógyítás önismereti módszer szomatodráma test testi-lelki összefüggésrendszer

A szomatodráma olyan önismereti módszer, ami üzeneteket közvetít a testtől a tudatig és vissza, ezáltal lehetőséget ad arra, hogy kommunikáljunk a belső világgal. A drámajáték során érdekes kísérletben lehet részt venni, melynek segítségével felfedezhető a testi-lelki összefüggésrendszer, jobban megismerhető a test. A résztvevő elfogadhatja, megszeretheti magát, feloldódhatnak a természetes öngyógyítás akadályai, az érzelmi elakadások, harmóniába kerülhet az érzelmi és a kapcsolati világ. Konkrét találkozások, konfliktusok, érzelmek átélésével, és a szükséges lépések megtételével elhárulhatnak a gyógyulás belső akadályai, és közelebb lehet kerülni a testi-lelki harmóniához. A módszert dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta alkotta meg.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete