Lélek

Amikor nyitva a lélek avagy segít vagy árt, ha mindent tudunk a másikról?

A nyitott kapcsolatról manapság mindenkinek a testiség és a szabadság jut az eszébe. Azt viszont kevesen tudják, hogy lelkileg is lehet nyitott egy kapcsolat, ami pont az ellenkezőjéről szól.
b. molnár márk bizalom biztonságérzés sérülés dr. hevesi kriszta féltékenykedés ismerkedés komfortérzet közös élet lélek nyitott kapcsolat párkapcsolat szabadság szeretetkifejezés szexuálpszichológus testiség

Vitathatatlan tény, hogy egy kapcsolat fő mozgatórugója a bizalom, és az, ha ki merünk tárulkozni a másik előtt. Viszont joggal merül fel a kérdés, hogy ez a kitárulkozás és átláthatóság mennyire terjedjen ki a közös életünk minden területére. „Judit, szeress, sohse kérdezz” – hangzik el az ismert operában a Kékszakállú herceg kérése, ám végül kinyílik a hetedik ajtó is, és ott állnak kifosztva mindketten azzal, amijük marad: az üresség és a végtelen magány. Joggal merül hát fel a kérdés, hogy szükségünk van-e a párkapcsolatunkban lakatokra, vagy tárjuk ki, szellőztessük ki lelkünk minden sötét kis zugát – mondja dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete