Riportok

„Az egyetemi évek előtt 40 kilóval többet nyomtam”

Álmunkban sem gondolnánk az Ide süss! televíziós műsor jóképű cukrász-versenyzőjéről, hogy nem is olyan régen 40 kilóval nehezebb volt. Pelyvás Alex örömmel mesélt nekünk arról, miként szabadult meg az életét azelőtt megkeserítő túlsúlyától.
40 kiló fogyás cukrásznak készült ide süss versenyzője meglepetés mentes konyha pelyvás alex receptek szurovecz kitti viasat

Magas, sportos testalkat, átható, zöld szemek és fogpasztareklámba illő mosoly. Pelyvás Alex olyan férfi, akit egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Nem csoda, hogy amikor belép a kis budai cukrászdába, sok-sok női szempár utánafordul. Ő azonban, mint mondja, a mai napig zavarba jön, ha a külsejét dicsérik, ami nem véletlen: Alex az elmúlt néhány évben óriási fizikai változáson ment keresztül, és a lelke még nem követte a testét. „Ha utánam fordulnak az utcán, mai napig nem arra gondolok, hogy biztos jól nézek ki, hanem hogy talán kiszakadt a nadrág a hátsómon, vagy porcukros maradt az orrom – meséli mosolyogva Alex. – Ez azért van, mert kiskamasz koromtól egészen az egyetemi éveimig negyven kilóval többet nyomtam. Én voltam a tipikus, önbizalom hiányos kövér srác, akinek nincsenek barátai, a bánatát pedig az édességekbe fojtja. Nem tudom, pontosan mi okozta nálam ezt a nagy befordulást, de azt hiszem, az is szerepet játszott a dologban, hogy ugyanabba az iskolába jártam, ahol édesanyám tanított, és emiatt kinéztek maguk közül a többiek. Évek teltek el, és aztán jóval később elegem lett önmagamból, az életemből. Én is úgy akartam élni, mint más fiatal: vágytam a társaságra, az élményekre, a szerelemre. Azonban tudtam, hogy mindehhez meg kell reformálnom önmagam!” Alex személyi edző segítségét kérte. Rengeteg kardio- és súlyzós edzéssel, kőkemény diétával érte el, hogy a súlya elinduljon lefelé.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video