Riportok

Ajánlott levelet vitt, életet mentett

Akár tragédiával is végződhetett volna az a februári péntek délután a Bács-Kiskun megyei Katonatelepen, ha a postai kézbesítő nem ismeri olyan jól a körzete lakóit, és ha nem ismeri fel azonnal a stroke tüneteit.
agyvérzés agyvérzés tünetei bénulás egészségügyi tanfolyam életmentés erős fejfájás féloldalas zsibbadás hajdúné margit látás hirtelen romlása magyar posta mentő molnár fruzsina mozgáskoordináció zavarai nyugdíj országos mentőszolgálat postai kézbesítő postás stroke stroke tünetei szabó zoltánné nelli tértivevény zavartság

Óvatos léptekkel sétálgat katonatelepi kis kertjében Hajdú Károlyné. Az idős asszonyt csak néhány napja engedték haza a kórházból, gyenge még, de a kora tavaszi napsütésnek nem tudott ellenállni. Hajdúné Margit néni a nehezén már túl van, – legalábbis ezt mondták neki az orvosok –, de néhány vizsgálatra még el kell majd mennie a következő hetekben. Az idős asszony várja a postást is, de ezúttal nemcsak a nyugdíj miatt: Margit néni most találkozik majd először a kézbesítővel azóta, hogy az asszony megmentette az életét.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete