Riportok

„Hiába szólítgattam anyát, nem válaszolt semmit”

A számokat sem ismeri, mégis Lalika segélyhívása mentette meg anyukája életét. A kisfiú most Supermannek készül – ám ha nem jönne össze, akkor rendőrként akar majd mindenkit megmenteni.
családsegítő diszpécser életmentés eszméletvesztés kórház kovácsné teri megmentette édesanyját mentő molnár fruzsina segélyhívás

Balatonszabadi ugyan nem tartozik a legnagyobb magyarországi települések közé, mégsem könnyű megtalálni a házat, ahol a Kovács család lakik. Új otthonukat egy régi gyógyszertár épületének hátsó traktusában építik, a belső helyiségek nagy része szinte készen van, ám az udvar még bőven viseli az építkezés nyomait. A kerítésig, kapuig, házszámig még nem jutott el a négygyerekes család: májusban költöztek ide a település másik végéből – ezért sem volt könnyű dolga a kis Lalinak, amikor a segélyhívó diszpécsere a pontos címet kérdezte tőle, ahová a mentők elmehetnek az ájult édesanyjáért. Terit egy héttel az előtt műtötték, haza is engedték a kórházból, ám a nagy meleg, a stressz és egy kisebb fertőzés miatt hirtelen rosszul lett.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete