Riportok

„Élményt adunk a rászoruló gyerekeknek”

A kívánságoldalt már közel ötvenezren követik a közösségi oldalon. A legnépszerűbb kisfilmjüket hárommillióan látták. Naponta kapják segítségkérő levelek tucatjait. A felkavaró élethelyzeteket olvasva, hatalmas a lelki teher a csapaton, de ha egy történet happy enddel végződik, az mindenért kárpótolja őket.
debreczeni csilla élmények emberi sorsok hátrányos helyzetű gyerekek kisfilm kívánságcsapat kívánságoldal nehéz időszak nevelőszülők rajzpályázat rászoruló gyerekek sors szociális érzékenység szűcs vivien zaveczki tibor

Néhány éve a helyi rádióban dolgoztam műsorvezetőként. Akkoriban rendszeresen gyűjtöttünk ruhákat és játékokat, rászoruló családoknak – kezdi történetét Zaveczki Tibor. – Már akkor is úgy láttam, hogy ez nem mindig elég, ennél többet is lehetne adni, és nem feltétlenül tárgyak vagy pénz formájában.” Szerinte néhány óra vagy néhány nap, egy életre meg tudja változtatni bárki sorsát. Ráadásul, ha ezekhez jó élmények társulnak, akkor azok átsegítik az embert a nehéz időszakokon, és később is lehet belőlük erőt meríteni.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete