Riportok

Igehirdetés szokatlan helyeken

A „Szólj be a papnak!” című kezdeményezés provokatív megszólításának ellenére őszinte párbeszédre invitáló, rendezvénysorozat.
„Szólj be a papnak!” asztalos richárd civil szervezet domonkos-rendi szerzetes egyházi kérdések evangélikus lelkész görögkatolikus pap interaktív vitaestek kiss lászló páhy anna református lelkipásztor római katolikus tokodi lászló veres jános

Egy római katolikus, egy görögkatolikus, egy református és egy evangélikus pap ül a kocsmában. Mi ez, kérdezheti az olvasó, valami vicc? Szó sincs róla, ez a valóság, sőt, havonta várva várt esemény Debrecenben. Asztalos Richárd evangélikus lelkész, Kiss László görögkatolikus pap, Tokodi László Domonkos-rendi szerzetes, katolikus pap és Veres János református lelkipásztor alapítói a kezdeményezésnek, hála egy baráti beszélgetésből adódó ötletnek, ami országos ismertségű egyesületté nőtte ki magát. Részt vehetünk a rendezvényeiken Budapesten, Miskolcon, Pápán, Pécsett, Szombathelyen, Kecskeméten és Szatmárnémetiben is. A „Szólj be a papnak!” nem egyházi, hanem civil szervezet, a címben szereplő „beszólás” nem bántó dolgot, hanem tabuk nélküli, interaktív vitaesteket vagy ötletes helyszíneken való beszélgetést takar.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete