Riportok

„Ugyanazt a kedves fiút kaptuk vissza”

Újra iskolapadba ül a várpalotai hintabaleset során életveszélyes fejsérülést szerzett Krisztofer, hogy megszerezze az asztalos szakmunkás bizonyítványt. A fiú és édesanyja hite jó példa arra, hogy a legrosszabb helyzetből is van kiút.
agyzúzódás baleset életveszélyes fejsérülés heg hernádi adrienn hintabaleset kóma logopédus máthé krisztofer máthé zoltán mentő trauma tűzoltó újraélesztés

Mosolyogva nyit ajtót hajmáskéri otthonában Máthé Krisztofer. A húszéves fiatalember kézszorítása erős, tekintete nyílt, öröme őszinte. Miközben körbevezet az alig 40 négyzetméteres lakásban, nyoma sincs rajta az utolsó találkozás során tapasztalt kiszolgáltatottságnak. Mutatja, hogy a kis szobában Cintia és Timi lakik, ő pedig a szülein kívül Norbival (13), Martinnal (11) és Benjaminnal (4), illetve húgával, Reginával (7) osztozik a nappalin. Hiába keressük Krisztofer fején a bal homlokától a füle tövéig húzódó heget, nem látjuk. Hosszú haja jótékonyan eltakarja a két és fél évvel ezelőtti kis híján végzetes baleset nyomait. „Krisztofer semmire sem emlékszik a balesete előtti életéből. Se a születésnapokra, se az iskolára vagy a gyerekkori álmaira – sóhajtja a fiú édesanyja, Dia.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete