Riportok

„Fejben dől el, mennyire érzem a hideget”

-10 fokban, félmeztelenül futott fel a Kékes-tetőre, majd onnan le. Szilágyi Zoltán a 23 kilométert alig két óra alatt teljesítette – ezzel rekorder lett.
edzés fagypont futás holland extrémsportoló kékes-tető lenkei alexandra magyar jégember mentőtiszt molnár fruzsina szilágyi zoltán wim hof

Plusz négy fokot mutat az autó hőmérője, amikor megérkezünk a találkozóra. A hőmérséklet azonban hiába van fagypont felett, a szél miatt mindenki behúzott nyakkal, vastag kabátban siet végig a szigetszentmiklósi utcán. A 42 éves Szilágyi Zoltán rövidnadrágban érkezik, pólójára csupán egy vékony melegítőfelsőt húzott. Állítólag most sem fázik, lélekben – ahogy mindig – már előre rákészült a hidegre. Zoltánt a szokásos esti edzésére kísérjük: a közeli rekortán-pályán, mezítláb, fedetlen felsőtesttel rója majd a köröket. Ahogy mindig, most is vele tart párja, Lenkei Alexandra, aki foglalkozását tekintve mentőtiszt, a magánéletben azonban ezt keveri a személyi tréneri-asszisztensi feladatokkal is. Két éve vannak együtt Zoltánnal, nem sokkal azelőtt ismerkedtek meg, hogy a férfi kitalálta: Wim Hof holland extrémsportoló példáját követve szembeszáll a faggyal.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete