Riportok

„Ha meginogok, mindketten lezuhanunk”

Szokatlan baleset történt szeptember 29-én egy albertirsai fűszernövény-termesztő telepen. Egy munkás a fóliasátor önműködő tetőszerkezetébe szorult, a helyszínre érkező Káposznyák őrmesternek pedig nem volt más választása, mint a vállán lehozni az öntudatlan, férfit a nyolcméteres magasságból.
agyhalál életveszély fóliasátor fűszernövény-termesztő infúzió káposznyák máté oxigénhiány rendfokozati vizsga tetőszerkezet b. molnár márk

Nem várt izgalmakat tartogatott az a keddi nap a 26 éves Káposznyák Máté őrmesternek. Délelőtt még a rendfokozati vizsgája miatt izgult, délután viszont egy olyan esethez riasztották, ami még a sokat látott körzeti megbízottat is meglepte. „Nem sokkal három után érkezett a hívás, hogy egy férfi szorult az Albertirsa és Ceglédbercel között lévő, fűszernövény-termesztő telep egyik fóliasátrának tetőszerkezetébe” – idézi fel az esetet Máté, aki épp a közelben volt, így percek alatt, még a járőrtársai előtt érkezett a helyszínre, ahol szokatlan látvány és feladat fogadta.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete