Sztárok

Tabáni István: „Nagyon várjuk már, hogy szülők legyünk!”

Újabb mérföldkőhöz érkezett Tabáni István élete. A Csillag Születik korábbi győztese hamarosan édesapa lesz! Feleségével, Csillával nyár elejére várják a kisfiuk érkezését.
csillag születik édesapa holczhaffer csaba rtl klub szülők tabáni istván új lakás

István és Csilla mindennek megadják a módját. 2010-ben ismerkedtek meg, hat évvel később volt az esküvőjük, idén pedig megszületik a várva várt trónörökös. „Csak házasság keretén belül tudtuk elképzelni, hogy gyerekünk szülessen, ezért korábban nem siettettük a dolgokat. A 2016-os esküvőnk után azonban úgy gondoltuk, ideje, hogy saját családunk legyen” – meséli Tabáni István, aki egy benzinkútnál értesült arról, hogy gyereke lesz. „Istvánt elkísértem egy fellépésére, pedig aznap nagyon rosszul voltam – veszi át a szót Csilla. – Hazafelé jövet, az éjszaka közepén el kellett mennem egy benzinkút mosdójába, és akkor a női ösztönöm azt súgta, ez nem egy szokványos rosszullét, hanem valami más. Az autóban mondtam is Istvánnak, szerintem kisbabát várok. Másnap reggel, otthon megcsináltam a terhességi tesztet, ami pozitív lett. Nagyon boldogok voltunk, de az örömünket egyelőre nem akartuk megosztani másokkal. ” Féltünk, nehogy túl korai legyen az ünneplés, ezért csak három hónappal később jelentettük be a családnak, hogy gyerekünk lesz. Illetve az én édesanyám eljött velem egy orvosi rutinvizsgálatra, így ő valamivel előbb értesült a terhességemről, de megkértük, hogy tartsa titokban a többiek előtt.” Sokáig nem lehetett tudni a születendő baba nemét, mert úgy feküdt Csilla pocakjában, hogy szemérmesen eltakarta a lényeget. „Én lány vártam, István fiút. A család nagyrésze is azon a véleményen volt, hogy lányunk születik. Mindenki nagyon meglepődött, amikor közölte az orvosunk, hogy fiunk lesz” – meséli Csilla. „Boldog vagyok, hogy az első gyerekünk fiú, aztán persze jöhetnek majd a lányok is, mert összesen két-három gyereket szeretnénk” – árulja el a leendő apuka. A házaspár most azon gondolkodik, milyen nevet adjanak az újszülöttnek. Az énekes nem bánná, ha Istvánnak szólítanák a trónörököst, mivel az ő nagyapja és az édesapja is ezt a keresztnevet viseli, és szerinte kár lenne megszakítani ezt az apáról fiúra szálló szép családi hagyományt, de Csilla modernebb keresztnévben gondolkodik. Egyezség még nem született, és igazság szerint bőven van idő eldönteni a gyerek születéséig.

Hamarosan új lakásba költöznek

A párnak a kisbaba világra jövetele előtt egyéb fontos feladatokat is meg kell oldania. „Végre sikerült vennünk egy budai lakást. Ez lesz az első közös saját otthonunk, mivel eddig bérleményben laktunk. Jelenleg a felújítási munkálatok zajlanak, áprilisi költözéssel számolunk” – mondja István, aki besegít a munkálatokba. „Eredetileg díszítőfestő a szakmám, de annak idején, az iskolában tanultunk szobafestést is, ami most jól jön. Kiveszem a részem a lakásfelújításból, hogy minél gyorsabban birtokba vehessük az új otthonunkat.” A jogász Csilla jelenleg dolgozik, de áprilistól már nem fog bejárni a munkahelyére. „Mielőtt a kisfiunk világra jön, teljesen be kell rendezzük az új lakásunkat, ami nem kis feladat, lévén, hogy csak egy-két bútorunk van, a babakelengyéket pedig még csak ezután fogjuk megvásárolni. Lelkileg is szeretnék felkészülni a szülésre. Őszintén szólva, nagyon félek, aggódó kismama vagyok. Az utolsó pár hónapot már otthon szeretném tölteni a férjemmel, nagy-nagy nyugalomban.” Apás szülésre készülnek. Csillának biztonságot adna a férje jelenléte, és István is örömmel lesz ott a fia születésénél. „Ezt a dolgot már megbeszéltük, és úgy látjuk jónak, ha a csodát mindketten átéljük. Igaz, én nem bírom a vér látványát, de majd igyekszem összeszedni magam, nehogy a feleségem helyett velem kelljen foglalkozniuk az orvosoknak” – mondja nevetve István.

„Egy gyereknél nem állunk meg”

Jóllehet az énekes az utóbbi években kevesebbet szerepelt a médiában, de ez nem azt jelenti, hogy ne járná az országot, már nyárra is van sok lekötött fellépése. „A dalaimat nem játsszák a rádiók, és én vagyok az egyetlen énekes, akinek nincs saját videoklipje, mert a lemezkiadója nem áldozott arra, hogy csináljanak neki. Eddig négy CD-m jelent meg, a legutóbbi már saját kiadásban, a saját költségemen. Úgy látszik, nekem más utat kell járnom, mint a többi zenésznek, de szerencsére így is eljutok a közönséghez. Néhány nappal ezelőtt például a budapesti Hard Rock Caféban léptem fel, ahol nagy szeretettel fogadtak” – számol be István a legutóbbi sikeréről. Az énekes azt mondja, nem tartozik egyik klikkhez sem, így sokkal nehezebb érvényesülnie, mint azoknak az előadóknak, akiknek jó kapcsolatokkal rendelkező menedzserük és sajtósuk van. „Nekem nincs támogatóm, a feleségem segíti a munkámat. Végül is nem bánom, hogy így alakult, mert mi Csillával nagyon jól megvagyunk. A házasságunk egy életre szól, ebben mindketten biztosak vagyunk.”

Az első tárgy az új lakásban

István hobbija a festészet. Jó néhány képet már készített, az egyik kedvence az Útban hazafelé című alkotása. „Ezt a képet 16 évvel ezelőtt festettem, és később Csillának ajándékoztam az egyik születésnapjára. Ez már biztos ott lesz az új lakásunkban is, mert mindketten nagyon szeretjük a hangulatát” — árulja el István.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete