Sztárok

„A totális mélypontról is vissza lehet jönni”

Öt évvel az X-Faktor után Horányi Juli YOULÏ nevű zenekarával koncertezik, miközben a magánélete is révbe ért. Egy diszkrét, apró köves jegygyűrű jelzi az énekesnő határtalan boldogságát.
boldoság című cserháti zsuzsa előadás énekesnő hangfoglaló program horányi juli jegygyűrű két nagylemez művész páhy anna pesti orfeum x-faktor YOULÏ nevű zenekar zene

Mindenkiből lehet sztár – mereng el Horányi Juli, Cserháti Zsuzsának emléket állító, Boldogság… című előadásban. A dalok megidézése mindenkit megérint, de nem lenne ennyire megrendítő a hatás, ha Julinak különleges énekhangján kívül nem lenne határozott, saját életéből merített, érett hozzáállása a művészi léthez. A karakteres lány 2014-ben szerezett országos ismertséget az X-Faktorban. „Ekkor már édesapám is látta, hogy én nem csak egy sztárocska akarok lenni, hanem komolyan gondolom. Eleinte kifejezetten ellenezte, hogy előadó legyek, kemény csatáink voltak, féltett engem, teljesen jogosan. Aztán elfogadta a döntésemet, most már ő a legnagyobb pártfogóm, rajongóm, sőt mecénásom. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, mindketten nagyon sok áldozatot hoztak értem.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete