Sztárok

„A feleségemtől a gondoskodást szinte hiánytalanul megkapom”

A napokban ünnepelte a 72. születésnapját Lukács Sándor, ami egyáltalán nem látszik rajta. Most azt is elmeséli nekünk, hogy miért!
72. születésnap alain delon egészség első magyar hangoskönyv feszültség levezetés gondoskodás humorérzék költő kossuth-díjas színész lukács sándor márai: a gyertyák csonkig égnek meccs páhy anna szacsvay laci színész szinkronizálás tenisz vígszínház

Lukács Sándor odafigyel az egészségére. Több mint tíz éve letette a cigarettát, és ügyel arra is, hogy legalább hét órát aludjon. Majdnem negyven éve teniszezik. „Régi partnerem Szacsvay Laci, akivel életre-halálra menő meccseket vívunk, váltakozó sikerrel. Ez is egy kiváló alkalom a bennünk lévő feszültség levezetésére” – mondja összetéveszthetetlen orgánumán. Talán nem véletlen, hogy az első magyar hangoskönyv is (Márai: A gyertyák csonkig égnek) Lukács Sándor nevéhez fűződik. Többször szinkronizálta Alain Delont, akihez annak idején gyakran hasonlították. A hivatása teljes mértékben leköti, és hangsúlyozza, hogy a színész teljesítménye soha nem konkrét, semmiféle mértékegységgel nem kifejezhető.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete