Sztárok

„Oroszlán jegyű vagyok, nagyon tudok küzdeni”

A népszerű énekes számára az idei év a fejlődésé. Új album, új zenei irány, új színpadi megjelenés. A visszajelzések alapján jól döntött.
aranylemez balázs pali énekes foci hobbi páhy anna szakmai megújulás új külső zene zenei karrier zeneiparMajd holnap írok című albuma

Balázs Pali az elmúlt 35 évben felépített egy zenei karriert, nyugodtan elevickélhetett volna a langyos vízben, de úgy érezte, van még bőven energiája. Miközben a Majd holnap írok című albuma készült – ami 40 nap alatt lett aranylemez –, a szakmai megújulás mellett a külső átalakulása is megtörtént. Soha nem gondolta, hogy más külsővel fogja a zenéjét közvetíteni, hiszen annyira bevált a hosszú haj, de egy átvirrasztott éjszakán elhatározta, hogy rövidre vágatja. „Tudomásul kellett vennem, hogy az idő halad, a koromnak megfelelően kell hitelesnek lennem a színpadon is. A világ változik, nekem is változnom kell. Gondoltam, hogy az új külsőm nagyot fog szólni, de azt nem, hogy ekkorát. Annyi pozitív visszajelzést kaptam az elmúlt öt hónapban, mint korábban öt év alatt. Egy új életet kaptam a hétköznapokban és a zeneiparban is” – mondja boldogan Balázs Pali.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete