Sztárok

„Nem biztos, hogy mindig színész leszek”

Már hét hónapos Szabó Győző és Rezes Judit kisfia, Gáspár. A népszerű színész arról mesélt, hogyan változott meg az élete az elmúlt fél évben.
a mi kis falunk sorozat bikfalvi tamás boksz dr. csernus imre futás harsányi levente könyv küzdősportok motor páhy anna rádió rezes judit sport szabó győző szigligeti félmaraton színész thália színház toxikoma

Szabó Győző stílusosan motorral érkezik a színházi próbáról a kávézóba. A beszélgetés után rohan tovább, aztán haza. Otthon várja a menyasszonya, Judit, a 9 éves Misi és a kis Gazsi. Bár Győző azt tervezte, visszavesz az őrült tempóból, lelassít, és több időt tölt a családjával, második fia születésével rádöbbent, mindezt még nem teheti meg, hiszen amíg Judit otthon van a babával, ő az elsődleges pénzkereső. Reggelente a Petőfi Rádióban Harsányi Leventével és Bikfalvi Tamással együtt szórakoztatja a hallgatókat, napközben próbál, forgat, szinkronizál, este pedig a Thália Színházban játszik. Az élete tehát továbbra is pörög ezerrel, de az igazat megvallva, nehezen is tudnánk elképzelni másképpen.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete