Sztárok

„Sokszor rohanok, kicsit meg kellene állnom”

Ha azt kérdezem, ki az, aki öttusázónak indult, orvosnak készült, de színész lett belőle, mit válaszolnak? Nem biztos, hogy tudják, pedig ő Schmied Zoltán, A mi kis falunk jóképű papja.
a mi kis falunk sorozat agydaganat centrál színház epilepszia fegyelem gondoskodás időbeosztás kitartás páhy anna rtl klub schmied zoltán sorozatok színész testvér tévéfilmek

Bár a sikeres színész kisebb-nagyobb varga-betűk után, szinte véletlenül találta meg a hivatását, a nevét egy ország ismeri. Nem csoda, hiszen nemcsak a Centrál Színházban szerepel majdnem minden este, hanem mozi-, tévéfilmekben és sorozatokban is. A művész büszke arra, hogy változatos szerepekben foglalkoztatják. Már fiatalkorában nagyon szeretett bohóckodni, de magától nem jutott volna eszébe a gimnáziumban a színjátszókör, oda az akkori barátnője hívta le. „A színészetet egyáltalán nem terveztem. Jól éreztem ott magam, ezért tudtam kiteljesedni. Amikor nem vettek föl az orvosira, úgy gondoltam, van egy évem felkészülni, elmentem kórházba dolgozni segédápolóként.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete