Sztárok

„Ígérem, vigyázok az egészségemre”

A népszerű énekes nemrég gyógyult fel súlyos betegségéből, mégis hihetetlen lendülettel dolgozik újra, és azt reméli, hogy nyáron ismét találkozhat a rajongóival.
énekes kardiológus koronavírus koronavírus-járvány koszorúér-tágító műtét máté péter önkéntes karantén páhy anna soltész rezső szóljon hangosan az ének! című dal táncdalfesztivál vérnyomás

Egy születésnap mindig ok az ünneplésre, a 75. pedig méltán különleges. Soltész Rezső is nagyon készült erre az áprilisi napra, de álmában sem gondolta volna, hogy a tervezett kerti parti elmarad, a vendégek otthon ülnek, ő pedig a lakásban, a ház belső udvarára néző kis erkélyen napozással tölti a délutánt, miközben egész nap csörög a telefonja, sorban érkeznek a köszöntések a családtagoktól, barátoktól, ismerősöktől. „Kedves kolléganőm, Nyertes Zsuzsi egy adag rakott krumplit tett a küszöbömre, mivel tudta, hogy ez a kedvenc ételem. A szomszédasszonyom pedig saját készítésű szilvás gombóccal lepett meg. A hűtőszekrényem ettől függetlenül mindig tele van, mivel a lányaim, Ágnes és Judit gondoskodnak rólam és figyelnek rám, tavaly december óta különösen” – árulja el Soltész Rezső.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete