Sztárok

„A híreket én már csak szűrve figyelem”

Sztarenki Dóra úgy véli, a járvány ellenére meg kell próbálni széppé tenni a hétköznapokat. Épp virágokat ültetett a teraszára, amikor felhívtuk telefonon. A színésznő igyekszik kizárni az életéből a negatív gondolatokat, ezért a híreket is csak szűrve figyeli és olvassa.
200 első randi sorozat a tanár byealex centrál színház civil állás gáspár laci holczhaffer csaba konyhafőnök vip koronavírus made in karantén rtl klub szabó győző színész-rendező színésznő sztarenki dóra sztarenki pál terápia sorozat zsűri zsűritag

Amikor március közepén bezártak a színházak, nagyon úgy tűnt, hogy Sztarenki Dóra is munka nélkül marad. A fiatal színésznő már azon gondolkodott, hogy civil állás után néz. „A Centrál Színházban az előadások után kaptam a fizetésemet. Mivel az összes előadást törölték, nem volt nehéz kiszámolni, hogy nulla forintra apadt a bevételem. Már akkor sejthető volt, hogy ez az állapot hónapokig tart, én pedig aggódtam, hogy mi lesz velem, és arra gondoltam, elmegyek éjszakai árufeltöltőnek egy szupermarketbe. A munka nem szégyen, és egyébként sem akartam tétlenül itthon ülni hosszabb ideig” – meséli Sztarenki Dóra.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete