Sztárok

„Mindennap megküzdök a félelmeimmel”

A koronavírus-járvány miatt Détár Enikő árufeltöltőként is dolgozott egy nagykereskedésben. Elárulta, hogyan küzdi le a jövővel kapcsolatos félelmeit, és miként hat a szerelmi életére az intenzív együttlét!
árufeltöltés bizonytalanság COVID-19 détár enikő dívák éjszakája produkció félelmek háztartásbeli mama intenzív együttlét karantén kiss péter kiszolgáltatottság koronavírus-járvány szerelmi élet színésznő szinkronfeladatok szurovecz kitti

Hétköznap, kora délután van, és Détár Enikő nevetve meséli, hogy most éppen valami számára is szokatlant tesz: elnyúlik a kanapén egy jó kávéval, és figyeli a körülötte lévő családját. A néhány éve Hollandiából hazajött lánya, Gigi közgazdászként home office-ból szervezi a dolgait, és gyakran dolgozik náluk, fia, Zsigmond is otthon készül az érettségire, párja, Péter pedig online tart angolórákat a diákjainak. „Az elmúlt hetekben olyanná váltam, mint egy jó fej háztartásbeli mama: sütök-főzök, és már ott tartunk, hogy a család viccesen panaszt tesz, ha egy nap kimarad a desszert” – meséli nevetve a színésznő.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete