Sztárok

„Szerencsés vagyok, mert jó géneket örököltem”

A Mellékhatás sorozat főszereplőjének, Adorjáni Bálintnak a kisugárzásában van valami abból a békebeli korszakból, amiben a nagyszüleink éltek. A 39 éves színész hozza az udvarias és jóvágású úriembert. És ez nem egy szerep, hanem ő maga!
adorjáni bálint biciklizés duna-part falmászás holczhaffer csaba kijárási korlátozások kossuthkifli lovaglás lovarda mária terézia mellékhatás sorozat séta sportos színész szabadúszó színész színház válótársak wakeboardozás

Ha minden úgy lenne, mint régen, akkor egy színházban, egy lovardában vagy a Duna-parton beszélgetnénk. Adorjáni Bálintnak ugyanis többnyire e három helyszín között zajlott az élete. Ezzel szemben a sportos színész mostanában leginkább otthon tartózkodik, mivel a fővárosban még mindig kijárási korlátozások vannak érvényben. „Lehet, hogy bátrabbnak kellene lennem, de féltem a szeretteim egészségét. Nem bocsátanám meg magamnak, ha akaratomon kívül megfertőzném őket. Nem akarok könnyelmű lenni, ezért minden olyan szabadidős tevékenységet, amit korábban szívesen csináltam, egy időre abbahagytam. Hiányzik a lovaglás, a wakeboardozás és a falmászás, helyette inkább éjszakánként egyedül biciklizem vagy a budai hegyekben sétálok” – mondja Adorjáni Bálint.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete