Sztárok

„Az ingámat használom a fontosabb döntéseim előtt”

Testileg, lelkileg és szellemileg is sokat változott az elmúlt években. Amikor először találkoztam Peller Mariann-nal, gátlásos egyetemista volt, most egy sokkal magabiztosabb és izgalmasabb nő. A spirituális világban járatos műsorvezető meglepő dolgokat árult el magáról.
angyalok asztrológia biztonsági előírások életmód felsőbb szellemi erők holczhaffer csaba inga juni györgy koronavírus műsorvezető önkéntes karantén online tanulás optimizmus peller mariann rtl klub RTL Klub reggeli műsor spirituális világ testmozgás tévéstúdió

Amíg sokan kényszerűségből szüneteltetik a munkájukat, vagy otthonról dolgoznak, Mariann rendszeresen látható az RTL Klub Reggeli műsorában. A kétgyerekes anyuka nem függesztette fel a műsorvezetői munkáját, és el is mondja, miért nem választotta az önkéntes karantént. „Három dolog miatt. A Reggeli csapatának szüksége van rám, és én miért mondtam volna nemet? Örömet ad, hogy dolgozhatok, és azt sem tagadom, a megélhetésünket is jelenti, hogy hetente kétszer bemegyek a tévéstúdióba, ahol a biztonsági előírásokat betartva csináljuk az élő adásokat” – mondja Mariann. A tévés nem fél a koronavírustól, nem szorong a jövő miatt.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete