Sztárok

„Soha nem adtunk volna magunknak ennyi szabadságot!”

Nem átlagos karanténnapokat él Szalai Kriszta! A színésznő férjével együtt online színdarabot készít, segít az utcán rekedt hajléktalanoknak, és végre teljes létszámban otthon tudhatja a családját.
az élet színháza cserna antal dr. piczkó katalin hajléktalankórház interaktív párkapcsolati improvizációs játék karantén karanténidőszak karanténszínház művészvilág oltalom egyesület online színdarab párkapcsolati helyzeteket problémamegoldó pszichológia rendszeres mozgás segítségnyújtás szabadság szabadúszó szalai kriszta színésznő szurovecz kitti vírushelyzet

Mióta csak ismerem, ő a művészvilág problémamegoldója. A színházi tevékenysége mellett állandóan tervez, szervez, megvalósít valamit – ami leginkább segítségnyújtás a rászorulóknak. Nehéz róla elképzelni, hogy karantén idején otthon lógatja a lábát. „Pedig életemben először még erre is jut időm – árulja el nevetve Szalai Kriszta. – A vírushelyzetnek köszönhetően itthon van a férjem, a három gyerekünk, és igen hosszúra nyúlnak a délelőttök. Együtt reggelizünk, beszélgetünk, csak úgy vagyunk a teraszon órákon át, és ez annyira jó! Persze, azért utána már teszem a dolgom!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete