Otthon Sztárok

Párizsi betonvárosból az üde zöldbe: lessen be Cooky mediterrán hangulatú villájába

A rádiós műsorvezető Budapest melletti otthona először akkor alakult át kicsit, amikor Debóra belépett az életébe. Aztán nagyon megváltozott, amikor a fiaik megszülettek.

A magyar frekvenciák francia kedvence, Cooky kertes háza az elmúlt években igazi családi otthon lett.

„Azt szoktam mondani viccesen, hogy ez a ház már nem az enyém vagy Debóráé, hanem a két fiunké, Keviné és Nátáné. A kertben sokat fociznak, bicikliznek és ugrálnak a trambulinban. Párizsban, egy betonvárosban nőttem fel, így a kertészet nincs a kezemben, de van segítségem, aki megvalósítja az ötleteinket.”

A belső terek a múltról és Cooky nagy szenvedélyéről, a repülésről és a zenéről mesélnek.

1. A növényből kialakított kaput Cooky és Debóra ötlete alapján készítette el a kertész.

2. A terméskő lábazat, az oszlop és a tuják, a bokrok is erősítik a ház mediterrán hangulatát.

3. A hátsó teraszra műfüvet fektettek, amely több szempontból is jó választás: praktikus, hiszen nem kell gondozni, és a gyerekek is imádnak rajta játszani, pihenni.

4. A kert nagy részét nyáron szinte mindig tűzi a nap, így olyan növényeket választottak, amik bírják a meleget, és a gyerekeket sem szúrhatják meg játék közben.

5. Cooky zongorán és dobon is játszik, így gyakran előfordul, hogy az étkezőben leül a pianínó elé. A falon függő szaxofon az édesapjáé volt.

6. Nemcsak Debóra, de a műsorvezető is szeret és tud főzni.

7. A míves, antik tálalószekrény egyenesen Franciaországból érkezett. A hatszemélyes asztal körül gyakran látják vendégül Debóra családját vagy a lemezlovas édesanyját.

8. A pancsolómedence az egész család kedvence.

9. A dolgozószoba berendezése alapján Cooky le sem tagadhatná, hogy a repülés a szenvedélye. Boeing-ülések és szimulátor is helyet kapott itt.

Képek: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete