Lélek Sztárok

Nem menekülhettek Ian tombolása elől: így vészelték át Gombos Edináék a hurrikánt

A TV2 egykori műsorvezetője minden nap tudósított az emberéleteket követelő Ian nevű hurrikán pusztításáról, ami őket sem kímélte.

Gigantikus erővel csapott le a napokban Floridára az Ian nevű hurrikán, ami a mostani pillanatig legkevesebb 21 ember életét követelte. A természeti csapás Gombos Edinát és családját sem kerülte el, a TV2 egykori műsorvezetője a közösségi oldalain tudósított a hurrikán vonulásáról és persze arról is tájékoztatta követőit, hogy ők miként vészelik át a brutális erejű széllel és esővel pusztító vihart. A szél és a víz több helyütt aligátorokat és egy cápát is a partra sodort, és mivel természetéből fakadóan egy hurrikán teljességgel kiszámíthatatlan, a család is joggal félt tőle, hogy mi lesz velük és az otthonukkal.

Edina, férje, Alberto, és gyerekeik, Matteo és Miranda szerencsére nem az Ian közepének vonulási útján élnek, hanem Florida keleti partján, de a hurrikán erejét jól mutatja, hogy tőle több száz kilométerre is milyen károkat okozott. Edináék minden növényt, bútort biztonságba helyzetek a kertből és bezárkóztak. Az állatok megzavarodtak az intenzíven változó légnyomástól. Mivel ilyen vészhelyzetben a hatóságok először az áramot kapcsolják ki, hogy megakadályozzák a még nagyobb katasztrófát, a műsorvezető és családja alaposan feltankolt élelmiszerekből, Edina sok mindent megfőzött előre, vettek gyertyákat, palackos vizet, kész ételeket.

Edináék végül úgy tűnik, szerencsésen megúszták a hurrikánt és a nagyobb károkat, a gyerekek pedig kifejezetten örültek, hogy két napig nem volt iskola.

A volt műsorvezető videóit a pusztításról Instagram oldalán lehet megtekinteni.

Kiemelt kép: Tanács Anita

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete