Lélek Sztárok

Négy évtized után elárulta a titkot: ezért lett valójában dauerolt haja Soltész Rezsőnek

Merész húzás volt ez akkoriban, ami még a családjában sem aratott osztatlan sikert.

A 78 éves popsztár szeret nosztalgiázni. Rengeteg emléke van, hiszen hihetetlenül sikeres pálya áll mögötte. Több mint kétmillió lemezét adták el, és nemcsak itthon, de az egykori szocialista országokban is népszerű volt. Az 1981-es Táncdalfesztiválon fedezték fel, a Szóljon hangosan az ének! című slágerével az egész ország kedvence lett. A közönség három egymást követő évben is őt választotta meg az év énekesének a 80-as években.

A Táncdalfesztiválnak köszönhetően szinte egy éjszaka alatt változott meg az életem. Este elénekeltem a dalt a tévében, másnap mindenki felismert az utcán. Amikor a szólólemezem megjelent, olyan hosszú sor állt a budai Skála előtt, hogy még a hivatalos zárás után is nyitva maradt az áruház, este kilencig dedikáltam” – meséli Rezső, aki akkoriban zsákszámra kapta a szerelmes leveleket a rajongóitól.

Hát még milyen népszerű lett, amikor az 1980-as évek elején egyszer csak dauerolt, göndör frizurával jelent meg a színpadon.

„A fodrászom találta ki, hogy daueroljuk be a hosszú hajam. Merész húzás volt ez 1981-ben, amivel azonnal kitűntem az énekesek közül. Amikor az édesapám meglátta, csak fogta a fejét, és szörnyülködött” – meséli Rezső. A közönség viszont imádta a frizuráját, akkoriban divatot teremtett a megjelenésével.

Fotó: Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete