Lélek Sztárok

Eljegyzés után, de még az esküvő előtt szakítottak: 5 sztárpár, akiket egykor álompárnak hitt az egész ország

Nagy szerelemnek indult, egymás mellett képzelték el a jövőjüket, aztán meggondolták magukat. Talán jobb is, hogy az igen kimondása előtt rájöttek, nem egymásnak teremtette őket az ég.

Kapócs Zsóka és Kamarás Iván: A gyűrűvel is gond akadt

Öt év után jegyezte el egymást a színésznő és Kamarás Iván még 2007-ben, de már az sem volt jó ómen, hogy Zsóka az eljegyzésük után azonnal visszavitte a gyűrűt az ékszerészhez, hogy kicserélje egy neki tetszőre. Másfél évvel később pedig szerelmének is búcsút intett.

Lola és Czoller Bence: Egy harmadik fél miatt

Az énekesnő és a JETLAG zenésze, Czoller Bence már az egybekelésüket tervezték, amikor képbe került egy harmadik. Végül lefújták az esküvőt, Bencének pedig később ettől a nőtől született gyermeke. „A megismerkedésünk után három héttel összeköltöztünk, minden percünket együtt töltöttük. Együtt keltünk, együtt mentünk dolgozni. Aztán teltek a hetek, hónapok, és már nem tudtunk egymásnak mit mondani. Amikor pedig elkezd unatkozni az ember a másik mellett, menthetetlen a dolog” – nyilatkozta az énekesnő az első szakítás után, ám pár hétre rá újra összejöttek. Végül 2017 év végén, az esküvő előtt ismét szakítottak, ezúttal végleg. „Jött egy harmadik – indokolta Lola a döntést. – Nem azt mondom, hogy klasszikusan hűtlenség történt, de ha valaki a napja apró-cseprő dolgait mással beszéli meg és nem érzi, hogy ez probléma, az nem korrekt.”

Szabó Zsófi és Shane Tusup: Gyorsan jött és ment

Amilyen hirtelen jött ez a kapcsolat, olyan hirtelen véget is ért, még az első évfordulót sem élte meg. 2021 nyarán szerettek egymásba, az úszóedző pedig 2022. 02. 22-én este 22:22-kor egy, Monaco partjainál ringatózó hajó fedélzetén megkérte a műsorvezető kezét, aki igent mondott. Pár hét múlva jött a hír, hogy szakítottak. Azt azóta sem lehet pontosan tudni, hogy miért döntöttek így.

Király Linda és Huszka Zsombor

Az énekesnő kilenc évig volt együtt a párjával, Zsomborral, aki 2012-ben el is jegyezte őt. Az esküvővel nem siettek, és semmi jel nem utalt arra, hogy gond lenne közöttük. Aztán eltűntek a közös fotók Linda közösségi oldalairól. „Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást. Képes lettem volna leélni Zsombi mellett az életemet, hiszen kedves, vicces, és tényleg nagyon szeretem, de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig túl fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét” – mondta 2019-ben Linda.

Hódi Pamela és Tóth Bence: Visszataláltak egymáshoz

Az influenszer és férje, Tóth Bence korábban a házasságkötésük előtt szakítottak egymással, ám úgy tűnik, ez a külön töltött idő kellett ahhoz, hogy ismét egymásra találjanak. Nem sokkal a szakítás után titokban összeházasodtak, és ma is boldogan nevelik közös, és Pamela előző kapcsolatából származó gyermekeiket.

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete