Lélek Sztárok

Ez a jóképű srác csavarta el az Ázsia Expressz sztárjának fejét: Kafi Rea Milla magyar fiút szeret

Kafi és párja egy házibuliban találkoztak. Mivel Szomáliában, ahonnan származik, a lányoknak nincs udvarlójuk, csak férjük, az édesanyjának sokáig nem is merte elmondani, hogy szerelmes.

A szomáliai lány 2019-ben letette a magyar állampolgársági esküt, és az iszlámról áttért a keresztény hitre. Jelenleg modellként dolgozik, és a hazánkban forgatott amerikai filmekben is kapott már kisebb szerepeket. Magassága, alkata és különleges megjelenése egzotikusnak számít. Kafi olyan sikeres, hogy ő lett az Év modellje a Fashion Awardson 2022-ben.

„Most a Metropolitan Egyetem divattervező szakán tanulok, jelmeztervező szeretnék lenni” – árulja el. Időközben a szerelem is rátalált, egy magyar férfivel él együtt már két éve.

Magyar férfit szeret az egzotikus szépségű 24 éves lány

„A párom, Patrick kaszkadőr. Egy házibuliban találkoztunk” – mondja szűkszavúan. Szomáliában egy nő nem beszélhet a magánéletéről, az érzéseiről, Kafinak is szoknia kell, hogy itt bátran kimondhatja, ha szerelmes, senki sem fogja ezért elítélni.

„A Szomáliában élő anyukámnak csak fél évvel ezelőtt mertem elmondani, hogy van egy magyar barátom. Ott a lányoknak nincs fiúbarátjuk, csak férjük. És az sem elfogadott, hogy a házasság előtt szerelmeskedjenek…” Kafi szülei időközben elváltak. Érthető okokból az apjáról hallani sem akar, de édesanyját sem látta már tíz éve.

Fotó: Ambrus Marcsi, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete