Uncategorized

Ideje felvirágoztatni a ruhatáradat! (x)

Megérkezett az Inextenso by Auchan tavaszi kollekciója

Sok okot fel tudunk sorolni, miért várjuk a tavaszt, de a ruhatár frissítése mindenképpen a sor elején szerepel. Az ember már szinte alig várja, hogy az otthoni „játszós” ruhák hosszúra nyúlt időszaka után végre újra értelme legyen kiöltözni. Az egyre gyakoribb napsütés, és az, hogy végre a szekrény mélyére pakolhatjuk a nagykabátot, még inkább meghozza a kedvünket a színesebb szettekhez és látványosabb kiegészítőkhöz, így érdemes időben nekiindulni a boltoknak, nehogy lemaradjunk a legjobb darabokról! Az Auchan saját tervezésű Inextenso ruhamárkájának kollekciójában minden korosztály találhat magának stílusos darabokat, a tavaszi palettát a legfrissebb trendekhez igazodva jól variálható, csinos, de kényelmes szettek jellemzik.

A szezon eleji ruhatárfrissítésnél érdemes minden időjárásra felkészülni, akár kellemes tavaszi időről vagy éppen egy szeszélyes áprilisi napról legyen szó. Az Auchan Inextenso legújabb modelljeit egymással is jól lehet variálni, és ezekkel rétegesen, de adott esetben lengébben is fel tudunk öltözni a változékony tavaszi időnek megfelelően. A női, férfi, gyermek- és babaruhák között szép számmal akad az évszak hűvösebb napjaira tervezett vastagabb nadrág és tavaszi pulóver, de egy napsütéses kerti fogadáshoz tökéletesen passzoló, övvel díszített könnyű női nadrág, egy elegáns áttört mintás blúz vagy éppen egy elöl gombos, könnyű szoknya is beszerezhető. Az Auchan tervezői a praktikum mellett figyelnek a divatra és az apró részletekre is, hogy az igazán trendi darabok segítségével kifejezhessük az egyéniségünket.

Az elmúlt időszakban tagadhatatlanul a kényelemé lett a főszerep. Sokan dolgoznak otthonról, a hétvégi programok közt pedig a kirándulás vette át a főszerepet. Várhatóan idén is folytatódik ez az irány, ezt a tervezők is figyelembe vették a friss kollekció megalkotásánál.

Előtérbe kerülnek például a kényelmes férfinadrágok, amelyek attól függően, hogy mivel kombináljuk, épp úgy alkalmasak egy hétvégi kiruccanáshoz, mint egy munkahelyi megbeszéléshez. Népszerűek lesznek idén is a különböző mintás pólók és a hozzá passzoló kiegészítők, amelyek egyszerre kölcsönöznek laza, ugyanakkor elegáns megjelenést a viselőjének.

Már rég megdőlt az a szabály, hogy nem lehet mintást a mintással párosítani, persze mindenki úgy viselje a feltűnő darabokat, ahogy jól érzi magát bennük, hiszen a kényelem mellett a legfontosabb, hogy stílusosak és magabiztosak maradjunk az öltözékünkben! Aki pedig nem csak saját magát, de gyerkőceit is szeretné felruházni, pólók, leggingsek, kisruhák színes kavalkádjából válogathat, a piciknek pedig biopamut bodykból lehet szemezgetni néhány helyes darabot.

Ha pedig nem csak divatosak, de tudatosak is szeretnénk lenni, akkor válasszuk az Auchan széles ruházati kínálatából az alacsony vízfelhasználású, biopamutból és természetes szálakból készült ruhadarabokat. A címkék, a jelölések eligazítanak, összefoglalóan pedig Inextenso Green márkanév alatt találjuk azt a termékcsaládot, ami 100% pamutból, biopamutból készült farmerekből, pólókból és gyerekruhákból áll.

Tudj meg többet az Inextenso ruhamárkáról: https://www.auchan.hu/inextenso

 

Promóció

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete