Uncategorized

MEGÉRKEZETT! Bemutatjuk a legújabb Fütyülős ízt, a kókusz-ananászt! (x)

A Fütyülős márka egy igazán színes és gazdag portfólióval rendelkezik. A márka jelenleg 10 ízével olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókusz-ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában.

Fütyülős márka idei újdonsága egy igazán formabontó íz: a kókusz-ananász! A trópusi ízjegyek tökéletes harmóniát alkotnak, különleges élményt adva ezzel a fogyasztójának.

Édes íze miatt könnyen fogyasztható, így magában, shotként fogyasztva ajánljuk, de egy igazi nyári frissítő ital is készíthető belőle sprite-tal felöntve vagy limonádé formájában.

Íme a mi receptünk, ha kedvet kaptál a kóstolgatáshoz, hozzávalók: 4 cl Fütyülős kókusz-ananász, sprite, jég, díszítéshez menta és lime.

Így készítsd el:
Fogj egy boros poharat, tegyél bele ízlés szerint jeget. Önts rá 4 cl Fütyülős kókusz-ananászt majd öntsd fel spire-tal. Díszítsd ízlés szerint mentával és lime darabbal.

Merülj el a karibi hangulatban, egészségedre!

 

Promóció

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete