Uncategorized

Mizo Ízesített Italok, a környezetért felelős és tudatos választás (x)

A tej évezredek óta alapvető élelmiszerünk. Egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálékról van szó, melyre szervezetünknek szüksége van a mindennapokban, mivel hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez. Sokoldalúságának köszönhetően megannyi termék készíthető belőle, melyeket kicsik és nagyok egyaránt szívesen fogyasztanak. Gondoljunk csak a joghurtokra, a túróra, a különféle sajtokra és az ízesített tejitalokra.

Utóbbi manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit jól jelképez az, hogy az üzletekben mind szélesebb választékukat találhatja meg a vásárló. A különböző ízű tejitalok között meghatározó szereppel bírnak a Sole-Mizo termékei, mivel ebben a kategóriában a cég piacvezető.

Mi a közkedveltség titka? A hazai termelésből származó friss tej – ezzel a magyar gazdákat támogatva –, az állandó magas minőség, mely garantálja, hogy egyetlen tejital sem okoz soha csalódást, valamint a színes-széles ízskála, melyen mindenki megtalálja a kedvére való(aka)t, mivel minden egyes termék a fogyasztók igényei alapján került megalkotásra.

A termékcsalád klasszikusa, egyben legrégebbi tagja a kakaó, melyet aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen hosszú ideje a magyar fogyasztók kedvence. Elég belőle egyetlen korty, és a krémes, lágy íz azonnal visszarepít bennünket a gyerekkorunkba, mosolyt csalva ezzel arcunkra. Nyugodt szívvel fogyaszthatjuk akár hidegen, akár melegen, mert az alapanyag, ami a kakaót kakaóvá teszi, fenntartható forrásból származik. Erről a doboz oldalán lévő UTZ pecsét ad tanúbizonyságot.Aki szereti az édeset a sóssal vagy a sósat az édessel, annak a legújabb, sós karamellás tej is igazi élvezet. Különleges ízvilágával barátságosabbá varázsolja a hűvös, szeles téli napokat. A csipetnyi só segítségével a karamell nem csupán édes, hanem intenzívebb ízű lesz, hasonlóan ahhoz, mint amikor sütünk, főzünk. Egy pici sót ugyanis szinte minden receptbe belecsempészünk, hogy előhívjuk és kiemeljük az ételek zamatát.

A 10 féle ízvariánst magába foglaló Mizo tejital termékcsaládban a laktózérzékenyek is találnak ám kedvükre valót, sőt egyből hármat is! De hozzáadott cukor nélkül is készülnek egyedi ízesített tejitalok.

És mindez nem is akármilyen csomagolásba van töltve! A dobozok alapanyagának közel 80%-a növényi forrásból származik, így kategóriájában ez a csomagolástípus tartalmazza a legkevesebb fosszilis alapú műanyagot. Ezáltal nem csak hogy egyszerűbb lesz a dobozok újrahasznosítása, de egyúttal hozzá is járulnak az alacsony szénlábnyomú körforgásos gazdasághoz. Ezeket a környezetbarátabb, fenntarthatóbb kartondobozokat az FSC™ tanúsította, így megvásárlója a világ erdeinek védelméhez is hozzájárul.

Keressétek Ti is a boltok hűtőiben a Mizo ízesített tejitalait!

A Sole-Mizo Zrt. a Bonafarm Csoport tagja, amely Magyarország egyik meghatározó, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja. Tevékenységünk a növénytermesztéstől a takarmánygyártáson és állattenyésztésen át egészen az élelmiszer-feldolgozásig terjed. Összesen közel 8400 szakértő kollégánk dolgozik nap mint nap telepeinken és üzemeinkben, hogy fogyasztóink asztalára kiváló minőségű, hazai élelmiszerek kerülhessenek.

 

Promóció

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete