Uncategorized

Mizo Ízesített Italok, a környezetért felelős és tudatos választás (x)

A tej évezredek óta alapvető élelmiszerünk. Egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálékról van szó, melyre szervezetünknek szüksége van a mindennapokban, mivel hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez. Sokoldalúságának köszönhetően megannyi termék készíthető belőle, melyeket kicsik és nagyok egyaránt szívesen fogyasztanak. Gondoljunk csak a joghurtokra, a túróra, a különféle sajtokra és az ízesített tejitalokra.

Utóbbi manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit jól jelképez az, hogy az üzletekben mind szélesebb választékukat találhatja meg a vásárló. A különböző ízű tejitalok között meghatározó szereppel bírnak a Sole-Mizo termékei, mivel ebben a kategóriában a cég piacvezető.

Mi a közkedveltség titka? A hazai termelésből származó friss tej – ezzel a magyar gazdákat támogatva –, az állandó magas minőség, mely garantálja, hogy egyetlen tejital sem okoz soha csalódást, valamint a színes-széles ízskála, melyen mindenki megtalálja a kedvére való(aka)t, mivel minden egyes termék a fogyasztók igényei alapján került megalkotásra.

A termékcsalád klasszikusa, egyben legrégebbi tagja a kakaó, melyet aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen hosszú ideje a magyar fogyasztók kedvence. Elég belőle egyetlen korty, és a krémes, lágy íz azonnal visszarepít bennünket a gyerekkorunkba, mosolyt csalva ezzel arcunkra. Nyugodt szívvel fogyaszthatjuk akár hidegen, akár melegen, mert az alapanyag, ami a kakaót kakaóvá teszi, fenntartható forrásból származik. Erről a doboz oldalán lévő UTZ pecsét ad tanúbizonyságot.Aki szereti az édeset a sóssal vagy a sósat az édessel, annak a legújabb, sós karamellás tej is igazi élvezet. Különleges ízvilágával barátságosabbá varázsolja a hűvös, szeles téli napokat. A csipetnyi só segítségével a karamell nem csupán édes, hanem intenzívebb ízű lesz, hasonlóan ahhoz, mint amikor sütünk, főzünk. Egy pici sót ugyanis szinte minden receptbe belecsempészünk, hogy előhívjuk és kiemeljük az ételek zamatát.

A 10 féle ízvariánst magába foglaló Mizo tejital termékcsaládban a laktózérzékenyek is találnak ám kedvükre valót, sőt egyből hármat is! De hozzáadott cukor nélkül is készülnek egyedi ízesített tejitalok.

És mindez nem is akármilyen csomagolásba van töltve! A dobozok alapanyagának közel 80%-a növényi forrásból származik, így kategóriájában ez a csomagolástípus tartalmazza a legkevesebb fosszilis alapú műanyagot. Ezáltal nem csak hogy egyszerűbb lesz a dobozok újrahasznosítása, de egyúttal hozzá is járulnak az alacsony szénlábnyomú körforgásos gazdasághoz. Ezeket a környezetbarátabb, fenntarthatóbb kartondobozokat az FSC™ tanúsította, így megvásárlója a világ erdeinek védelméhez is hozzájárul.

Keressétek Ti is a boltok hűtőiben a Mizo ízesített tejitalait!

A Sole-Mizo Zrt. a Bonafarm Csoport tagja, amely Magyarország egyik meghatározó, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja. Tevékenységünk a növénytermesztéstől a takarmánygyártáson és állattenyésztésen át egészen az élelmiszer-feldolgozásig terjed. Összesen közel 8400 szakértő kollégánk dolgozik nap mint nap telepeinken és üzemeinkben, hogy fogyasztóink asztalára kiváló minőségű, hazai élelmiszerek kerülhessenek.

 

Promóció

Akciós előfizetések ajánlatunk

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete