Címlapsztori Sztár

Szerelemnek indult, barátság lett Liptai Claudia és Csonka Bandi kapcsolatából: „Halálosan szerelmes lettem belé”

Találkozni velük mindig nagy öröm. A jókedv és a szívből jövő nevetés közös bennük. Kapcsolatuk több mint harminc éve Claudia szerelmi vallomásával kezdődött, azóta is jelen vannak egymás életében, számíthatnak a másikra.

Nosztalgiázni, felidézni a régi emlékeket mindig kellemes érzés. Így van ezzel Liptai Claudia és Csonka András is. A mostani találkozáson előkerültek a közös fényképek, némelyik mosolyt csalt az arcunkra.

„Nézd, ezen a képen úgy csüngök Andráson, mint gyümölcs a fán!” – mutatja nevetve Claudia, aki akkoriban vörös hajú volt. A felvétel három évtizeddel ezelőtt, 1993-ban készült.

„Húszéves koromban Gór Nagy Mária Színitanodájába jártam, és a Grease című előadás bemutatójára készültünk. Az iskola vezetőjének, Marinak volt egy óriási bejelentése: egy igazi nagyágyú fog szerepelni velünk a színpadon. Csonka András a Família Kft.-nek köszönhetően már országosan népszerű volt, mi pedig a kezdő színészpalánták. Mondanom sem kell, nagyon izgatott lettem, hogy együtt játszhatok egy híres sztárral. El is jött a várva várt nap, és András megjelent a próbán. Élőben még jobban nézett ki, mint a tévésorozatban. Magas, fekete hajú és szemtelenül jóképű volt. Halálosan szerelmes lettem belé” – árulja el Claudia, aki az érzelmeit sem titkolta a kiszemeltje előtt.

Rózsaszín borítékban a szerelmi vallomás

„A premier utáni banketten is nagyon jól éreztük magunkat – veszi át a szót András. – Nem sokkal később Claudiá­val ismét találkoztam, beültünk egy körúti kávézóba, de már csak kettesben. Ártatlan beszélgetésre készültem, amikor váratlanul elővett a retiküljéből egy rózsaszín borítékot. Nem ragozom tovább: egy szerelmes levelet írt nekem, amiben hosszasan kifejtette az érzéseit irántam. El tudod képzelni ezt a szituációt? Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek, hogyan reagáljam le a helyzetet…”

Sok szép közös élményük van

Ma már jót derülnek ezen a történeten, de akkoriban Claudia komolyan gondolta kettőjük kapcsolatát. Amikor a szerelmi vallomást papírra vetette, szinte a lelki szemei előtt látta, ahogy hófehér menyasszonyi ruhában, fess vőlegényével, Csonka Andrással az oldalán bevonul a templomba.

„Szeretetre éhes fiatal lányként könnyen lobbantam szerelemre. Azt is elképzeltem, hogy felhívom Bandit az albérletembe, bezárom az ajtót, lenyelem a kulcsot, hogy ne tudjon tőlem megszökni. De a mesteri tervem vágyálom maradt, mert rövid idő alatt felfogtam, hogy nincs esélyem nála. Nem a vörös hajú démonok voltak a típusai. Emlékeim szerint néhány hétnél tovább nem is keseregtem, inkább kinéztem magamnak egy másik jóképű színészt, Miller Zoltánt. Onnantól fogva őt üldöztem a szerelmemmel” – meséli nevetve a színésznő.

Hogy aztán hogyan szelídültek meg Claudia háborgó érzelmei és miként viselte ezt András, a kedden megjeleMeglepetés magazinból kiderül!

Fotó: privát

Meglepetés 🎁 – légy a részese!
Részletekért keresd a Meglepetés 🎁 magazint nyomtatott formában a boltokban, vagy fizess elő most!